Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Loctite: de oplossing die vasthoudt aan kwaliteit

Als je in een branche werkt waar precisie en betrouwbaarheid van het grootste belang zijn, dan is Loctite jouw go-to merk voor lijmen, afdichtingsmiddelen en andere speciale chemicaliën. Loctite heeft de reputatie gebouwd als dé expert in kleefoplossingen die echt werken. Of je nu in de automobielindustrie, constructie of een andere hoogwaardige sector werkt, met Loctite aan jouw zijde kun je erop vertrouwen dat je job goed gedaan wordt.

Loctite ontrafeld: waarom professionals niet loslaten

Wat maakt Loctite zo speciaal? Allereerst de wetenschap en innovatie die achter elk product schuilt. Het bedrijf stopt veel tijd en middelen in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat hun oplossingen de beste zijn die er zijn. Denk aan warmtebestendige lijmen, sneldrogende afdichtingsmiddelen en speciale coatings die corrosie voorkomen. En als kers op de taart: Loctite heeft een reeks producten ontwikkeld die speciaal zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme omstandigheden zoals hoge temperaturen en corrosieve chemicaliën.

Waarom Loctite kopen bij Fixami? Stick met de voordelen

Als je kiest voor Loctite via Fixami, dan pluk je van meerdere voordelen. Allereerst hebben we een groot online assortiment van Loctite-producten, wat betekent dat je altijd de juiste oplossing kunt vinden voor jouw specifieke behoeften. Daarnaast kunnen we dankzij onze eigen voorraad de meeste producten direct leveren. Dat betekent dat je niet lang hoeft te wachten om je klus te klaren. Kortom, Loctite en Fixami vormen een onverslaanbare combinatie van kwaliteit en service.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is