Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Duracell: de energie achter jouw gereedschap

Als professional weet je dat betrouwbaarheid van cruciaal belang is, en dat geldt zeker ook voor de batterijen die je gereedschap van stroom voorzien. Duracell, het merk met het iconische roze konijn, staat voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het merk heeft zich decennia lang bewezen als de leverancier van hoogwaardige energieoplossingen. Of het nu gaat om je boormachine, zaklamp of meetapparatuur, Duracell zorgt ervoor dat je door kunt gaan, lang nadat andere batterijen het hebben opgegeven.

Waarom kiezen professionals voor Duracell?

Naast hun algemene betrouwbaarheid, heeft Duracell een aantal unieke kenmerken die het merk onderscheiden van de rest. De Duracell Ultra serie, bijvoorbeeld, biedt een ingebouwde powercheck, zodat je altijd weet hoeveel energie er nog in je batterij zit. De technologie achter Duracell gaat veel verder dan alleen maar lang meegaan; het merk investeert voortdurend in innovatie om ervoor te zorgen dat je de meest efficiënte en veilige stroomvoorziening krijgt. Dit is een merk dat al op de maan is geweest, letterlijk. De Apollo-missies gebruikten Duracell batterijen voor hun kritieke apparatuur.

De voordelen van Duracell bij Fixami

Als je op zoek bent naar Duracell producten, dan is Fixami de plek om te beginnen. Ten eerste, we hebben een groot online assortiment van Duracell batterijen en energieoplossingen. Of je nu de standaard AA-batterijen nodig hebt of op zoek bent naar gespecialiseerde energieoplossingen, we hebben het allemaal. Ten tweede, met onze snelle levering hoef je nooit te wachten op de energie die je nodig hebt. Als professional kun je niet zonder betrouwbare energiebronnen en daarom zorgen we ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk bij je is.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is