Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Eurolux: Jouw lichtpuntje in elke klus

Als je een vakman bent die serieus is over je werk, weet je dat goed zicht niet mag worden onderschat. Hier komt Eurolux in beeld. Eurolux is een gespecialiseerd merk in hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor professionele toepassingen. Van robuuste werklampen tot innovatieve LED-oplossingen, met Eurolux kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en uitmuntende prestaties.

Waarom vakmensen van Eurolux houden

Eurolux is niet zomaar een merk; het is een merk dat met je meedenkt. Alle producten worden ontwikkeld met het oog op gebruiksvriendelijkheid en efficiency. Het is ook het merk dat verder gaat dan alleen het aanbieden van verlichting; ze bieden oplossingen. Met behulp van geavanceerde technologieën, zoals sensorgestuurde systemen en duurzame LED-modules, ben je altijd verzekerd van de beste lichtkwaliteit voor jouw klus. En als je het interessant vindt: Eurolux was een van de eerste merken die de lichtopbrengst optimaliseerde zonder de levensduur van de LED's te verkorten.

Waarom je voor Eurolux bij Fixami moet zijn

Denk je erover om je gereedschapskist met Eurolux producten uit te breiden? Bij Fixami zit je goed. Allereerst hebben we een groot online assortiment van Eurolux, dus je vindt altijd wat je nodig hebt. Ten tweede, als tijd geld is in jouw vakgebied, zul je blij zijn te weten dat we een snelle levering bieden. Met onze eigen voorraad van Eurolux-producten kunnen we je bestelling vaak dezelfde dag nog verzenden. Dat betekent dat je niet alleen de beste producten krijgt, maar dat je ze ook nog eens snel in handen hebt.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is