NL

FR

  Handgereedschap

  (161)

  Accessoires

  (55)

  Meetgereedschap

  (38)

  Transport & opslag

  (26)

  Tuingereedschap

  (7)

  Verf & verfbenodigdheden

  (7)

  Elektrisch gereedschap

  (1)

Prijs

Bahco

295 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 13

Een reis door de tijd met Bahco

Laten we eens duiken in de wereld van Bahco, een merk dat niet alleen gereedschap maakt, maar ook geschiedenis schrijft. Opgericht in 1886 in Zweden, heeft Bahco zich ontpopt van een bescheiden begin tot een internationaal erkende naam in de gereedschapsbranche. Wat begon als een klein staalbedrijf, groeide uit tot een pionier in het ontwikkelen van de allereerste verstelbare moersleutel. Ja, je leest het goed, die handige tool in je gereedschapskist heeft zijn oorsprong te danken aan Bahco! Sindsdien staat het merk synoniem voor innovatie en kwaliteit, met een assortiment dat zich richt op zowel de veeleisende professional als de enthousiaste doe-het-zelver. De reis van Bahco door de tijd is een verhaal van constante evolutie, gericht op het voldoen aan de behoeften van de industrie en het maken van gereedschap dat niet alleen werkt, maar ook inspireert.

Stevig en duurzaam: de belofte van Bahco

Als er iets is waar Bahco in uitblinkt, dan is het wel duurzaamheid en betrouwbaarheid. In een wereld waar alles sneller, beter en sterker moet, blijft Bahco trouw aan zijn belofte om gereedschap te leveren dat de tand des tijds doorstaat. Hun producten zijn niet zomaar gereedschappen; het zijn bondgenoten in elk project, groot of klein. De focus van Bahco op duurzaamheid betekent ook een toewijding aan de planeet. Met gereedschap dat gemaakt is om lang mee te gaan, vermindert Bahco de noodzaak voor frequente vervangingen, wat leidt tot minder afval en een kleinere ecologische voetafdruk. Of je nu een professional in de bouw bent of een weekend warrior in de garage, met Bahco krijg je de betrouwbaarheid die je nodig hebt om elk project met vertrouwen tegemoet te treden.

Uitblinkers in het assortiment

Wat maakt Bahco nu echt speciaal? Laten we eens kijken naar hun sterproducten. De moersleutel, niet verrassend, staat bovenaan de lijst. Hun erfgoed in deze tool is ongeëvenaard, en ze blijven innoveren om jou de beste grip en gebruiksgemak te bieden. Maar daar houdt het niet op. Bahco's beitels en doppensets zijn ontworpen met precisie en duurzaamheid in gedachten, perfect voor diegenen die waarde hechten aan kwaliteit en finesse in hun werk. Een leuk feitje? Bahco heeft een Guinness World Record voor de grootste verstelbare moersleutel ooit gemaakt, een bewijs van hun toewijding aan het vak en een knipoog naar hun rijke geschiedenis.

Waarom Bahco kiezen bij Fixami?

Conclusie: als je op zoek bent naar gereedschap dat even hard werkt als jij, dan is Bahco de keuze voor jou. En waar beter om je Bahco gereedschap te halen dan bij Fixami? Met een groot assortiment direct uit eigen voorraad leverbaar, vind je altijd wat je nodig hebt. Of het nu gaat om de nieuwste moersleutel of een robuuste doppenset, wij zorgen voor een snelle levering zodat jij zonder vertraging aan de slag kunt. Kies voor de combinatie van Bahco's betrouwbaarheid en Fixami's top service en scherpe prijzen, en maak van elk project een succesverhaal.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is