Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Ontdek Eibenstock, de specialist in krachtig gereedschap

Stel je een merk voor dat synoniem is met kracht, betrouwbaarheid en technische excellentie. Dat merk is Eibenstock. Deze pionier in professioneel elektrisch gereedschap, opgericht in 1919 in Duitsland, staat bekend om de uitzonderlijke precisie en kwaliteit van zijn producten. Of je nu een bouwprofessional, loodgieter of elektricien bent, Eibenstock heeft een gereedschap dat speciaal voor jou is ontworpen, klaar om jouw prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Wat maakt Eibenstock uniek?

Eibenstock onderscheidt zich door een unieke mix van innovatie en Duitse vakmanschap. Elk product is zorgvuldig ontworpen met de gebruiker in gedachten en vervaardigd volgens de strengste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. Interessant is dat Eibenstock een van de eerste fabrikanten was die stofvrije gereedschappen introduceerde, een bewijs van hun toewijding aan zowel prestaties als gezondheid en veiligheid.

Waarom kiezen voor Eibenstock bij Fixami?

Bij Fixami begrijpen we dat wanneer je Eibenstock-gereedschap nodig hebt, je het snel wilt hebben. Daarom hebben we een uitgebreid online assortiment van Eibenstock-producten direct leverbaar vanuit onze eigen voorraad. En dankzij onze scherpe online prijzen, krijg je de kwaliteit en prestaties die je verwacht van Eibenstock, zonder de hoge kosten. Kies voor Fixami voor al je Eibenstock behoeften en ervaar het verschil dat snelheid en selectie kunnen maken.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is