Showroom

Jellinghausstraat 37
5048 AZ Tilburg
Nederland
Wij volgen de nieuwe richtlijnen van de overheid m.b.t. Covid-19. Onze showroom blijft geopend voor het afhalen van online orders. Fysieke verkoop van producten kunnen we in de showroom alleen bieden aan zakelijke klanten. Bestel wel zoveel mogelijk online om de afhandeling zo efficiënt en veilig mogelijk te laten verlopen. Voor onze particuliere klanten kunnen we tot 19 januari 2021 helaas geen fysieke productverkoop in de showroom bieden en is de showroom alleen toegankelijk voor het afhalen van een online order.
Het zoveel voorkomen van verspreiding van het coronavirus en het waarborgen van de gezondheid van onze klanten en medewerkers is ook voor ons prioriteit, daarom vragen we om de richtlijnen bij een bezoek aan onze showroom in acht te nemen.

Er zijn voldoende maatregelen getroffen omwille van het Coronavirus: - Heb je verkoudheids- of griepverschijnselen? Volg dan het advies van het RIVM en blijf thuis!
- Er mogen maximaal 5 bezoekers tegelijk de winkel betreden.
- Het is verplicht om een mandje te pakken bij het betreden van de winkel.
- Ligt er geen mandje bij de ingang? Dan is het maximaal aantal bezoekers bereikt en vragen wij je vriendelijk te wachten totdat een andere bezoeker de winkel heeft verlaten.
- Wij staan maximaal 1 persoon per order toe. Kom dus alleen naar de winkel.
- Raak producten niet onnodig aan.
- Houd ten minste 1,5 m afstand van elkaar, ook van onze medewerkers.
- Onze medewerkers zien toe op naleving van bovenstaande regels. Volg hun aanwijzingen.
- Het dragen van een mondkapje is verplicht

persoonlijkadvies visual

Kom het bekijken

Kom de populairste modellen van alle topmerken in onze showroom bekijken en beslis ter plekke welk gereedschap het beste bij jouw wensen aansluit.

ervaren visual

Bestelling ophalen

Plaats jouw bestelling via de website en kies voor 'Ophalen in showroom'. Wij zorgen er dan voor dat jouw bestelling klaar ligt. Zo kan je direct aan de slag met jouw aankoop!

showroom visual

Reparatieservice

Ook al ben je nog zo zuinig op je gereedschap, natuurlijk gaat er ook wel eens iets kapot. Geen zorgen, in onze showroom helpen we jou graag met onze reparatieservice!

  • Maandag t/m vrijdag
  • Zaterdag
  • Zondag
  • 7.00 - 18.00 uur
  • 8.00 - 16.00 uur
  • Gesloten