Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Lescha: jouw partner voor professioneel mixen en malen

Als je in de bouwsector werkt, dan weet je dat het gebruik van kwaliteitsgereedschap geen optie is, maar een noodzaak. Lescha staat bekend om zijn eersteklas betonmixers, steenknippers en grondverzetmachines. Ontworpen om te voldoen aan de hoogste standaarden voor duurzaamheid en prestaties, is Lescha het merk dat professionals zoals jij in staat stelt om met vertrouwen en efficiëntie te werken.

Wat zet Lescha op de kaart?

Lescha-producten zijn meer dan alleen gereedschap; het zijn de resultaten van jarenlange engineering en testen in real-world scenario's. Het bedrijf zet in op technologische innovaties, zonder het ambachtelijke karakter van zijn apparaten te verliezen. Dit evenwicht tussen traditie en vooruitgang is wat het merk onderscheidend maakt. Lescha heeft, in zijn streven naar perfectie, verschillende patenten op zijn naam staan, die het mixen en malen tot een nieuwe kunst hebben verheven.

Waarom Lescha kopen bij Fixami?

Lescha is het merk voor professionals die hun gereedschap serieus nemen. Bij Fixami nemen we jou net zo serieus. Daarom bieden we een groot online assortiment van Lescha-producten die direct leverbaar zijn. Geen vertragingen, geen wachttijden, want we begrijpen dat tijd geld is in jouw branche. En omdat we deze topkwaliteit producten in eigen voorraad hebben, kun je rekenen op snelle levering. Bovendien, als je vragen hebt over welk Lescha-product het beste bij jouw klus past, staan onze specialisten altijd klaar met persoonlijk advies. Kies voor Lescha bij Fixami en ervaar de combinatie van Duitse engineering en top service.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is