Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Friulsider: de stille kracht achter jouw perfecte klus

Als professional in de bouw- en constructiesector weet je dat de kwaliteit van je werk net zo goed is als de materialen en gereedschappen die je gebruikt. Enter Friulsider. Dit merk heeft zich ruim 50 jaar gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen zoals schroeven, bouten en pluggen. Wat begon als een klein familiebedrijf, is uitgegroeid tot een internationale naam met een duidelijke focus op kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Friulsider begrijpt wat je nodig hebt en zorgt dat je altijd de juiste bevestigingsmaterialen binnen handbereik hebt.

Friulsider's innovatie: meer dan alleen schroeven

Friulsider is niet zomaar een merk; het is een pionier. Met een breed scala aan gepatenteerde bevestigingsoplossingen maakt het merk het leven van professionals makkelijker en veiliger. Dankzij geavanceerde technologieën en voortdurende R&D-inspanningen, biedt Friulsider producten die niet alleen voldoen aan de internationale normen maar deze vaak overtreffen. Het merk is ook een trotse houder van diverse kwaliteitscertificaten, iets wat je extra vertrouwen kan geven bij het kiezen van hun producten.

Friulsider kopen bij Fixami: altijd een slimme zet

Als je overtuigd bent van de kwaliteit die Friulsider te bieden heeft, hebben we goed nieuws voor je. Koop je Friulsider-producten bij Fixami, dan profiteer je van snelle levering en persoonlijk advies. Dankzij onze eigen voorraad kunnen we je bestelling razendsnel verzenden. En mocht je vragen hebben over welke Friulsider-producten het beste bij jouw project passen, dan staat ons team van experts klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Hiermee zorgen we dat je niet alleen de beste materialen krijgt, maar ook de kennis om ze optimaal te gebruiken.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is