Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Sievert: de hitte onder controle voor professionals

Je bent een vakman, en je gereedschap moet dat ook zijn. Daarom moet je Sievert kennen. Met meer dan een eeuw ervaring in het maken van verwarmings- en solderingsgereedschap, is Sievert een merk dat de behoeften van professionals begrijpt. Of je nu in de installatiebranche werkt, in de bouw of in een industrie waar hittebestendigheid en precisie vereist zijn, Sievert biedt producten die betrouwbaar en duurzaam zijn. Ze zijn de naam achter de vlam.

Waarom Sievert in jouw gereedschapskist thuishoort

Sievert onderscheidt zich door zijn hoogwaardige ontwerp en aandacht voor detail. Elk product wordt met de grootste zorg geproduceerd om betrouwbaarheid en efficiëntie te garanderen. Van soldeerbouten tot branders en zelfs geavanceerde elektronische ontstekers, Sievert heeft voor elk project de juiste tools. Bovendien zet Sievert zich in voor duurzaamheid, met een breed scala aan eco-vriendelijke opties in hun assortiment. Misschien wist je dit niet, maar Sievert was een van de pioniers in het ontwikkelen van veiligheidsmechanismen voor gasbranders, waardoor ze niet alleen krachtig maar ook veilig zijn.

Sievert en Fixami: snelle levering en scherpe prijzen

Als professional kun je je geen vertragingen veroorloven, en dat begrijpen we bij Fixami. Daarom zorgen we voor snelle levering van Sievert-producten rechtstreeks uit onze eigen voorraad. En dat is nog niet alles; we bieden ook scherpe online prijzen zodat je zeker weet dat je de beste deal krijgt. Je kunt altijd rekenen op een breed assortiment, top service en persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat je de juiste Sievert-tools voor jouw project kiest. Dus waarom nog verder zoeken? Voor kracht, precisie en snelheid in verwarming en soldering, is Sievert de naam die je kunt vertrouwen, en Fixami is de plek om deze kwaliteitsproducten te kopen.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is