Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Lyra

Categorie

  22 artikelen

  Helpende hand nodig?

  Onze specialisten staan voor je klaar

  employees

  Pagina 1 van 1

  Lyra: precisie en kwaliteit in elke potloodstreek

  Als je in de bouw of designsector werkt, weet je dat een betrouwbaar markeergereedschap geen luxe is, maar een noodzaak. Daarom stellen we je graag voor aan Lyra, de expert in hoogwaardige markeer- en schrijfwaren. Met een geschiedenis die meer dan een eeuw teruggaat, levert Lyra potloden, markers en ander gereedschap van de hoogste kwaliteit om aan al je professionele eisen te voldoen.

  Waarom elke lijn telt met Lyra

  Lyra onderscheidt zich niet alleen door de premium kwaliteit van hun potloden en markers, maar ook door de variëteit in hun assortiment. Van traditionele grafietpotloden tot moderne markeerstiften voor speciale oppervlakken, je vindt het allemaal. Wat Lyra echt uniek maakt, is hun aandacht voor detail en het gebruik van duurzame materialen. Elke Lyra potlood is niet zomaar een schrijfinstrument; het is een precisiegereedschap dat is ontworpen om je werk naar een hoger niveau te tillen. En als je je ooit hebt afgevraagd wie de favoriete markeeroplossing is van toparchitecten en designers, dan is het antwoord simpel: Lyra.

  Jouw voordelen van Lyra bij Fixami

  Ben je overtuigd van de kwaliteit die Lyra te bieden heeft? Geweldig! Maar waarom zou je voor Fixami kiezen om je Lyra-producten aan te schaffen? Twee woorden: snelle levering en persoonlijk advies. Wij hebben een groot online assortiment van Lyra-producten, en omdat we alles op eigen voorraad hebben, kunnen we jouw bestelling direct leveren. Daarnaast bieden we persoonlijk advies om te zorgen dat je het juiste Lyra-gereedschap kiest voor jouw specifieke behoeften. Kortom, voor de perfecte combinatie van topkwaliteit en service kies je voor Lyra bij Fixami.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is