Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Ontdek Keraf: De specialist in elektrotechnische oplossingen

Zoek je naar betrouwbare en innovatieve elektrotechnische oplossingen? Dan is Keraf je ideale partner. Al decennialang levert Keraf topkwaliteit producten die je helpen bij het veilig en efficiënt uitvoeren van allerlei elektrotechnische klussen. Of je nu een ervaren elektrotechnisch installateur bent of een doe-het-zelver met ambitie, Keraf biedt een reeks producten die voldoen aan de hoogste industrienormen. Met een focus op duurzaamheid en betrouwbaarheid, is Keraf een merk dat je niet wilt missen in je gereedschapskist.

Waarom Keraf zo geliefd is onder professionals

Wat Keraf zo uniek maakt, is de aandacht voor details en de toewijding aan innovatie. De producten worden continu aangepast en verbeterd om te voldoen aan de veranderende eisen van de elektrotechnische industrie. Een breed scala aan stekkers, kabels en andere benodigdheden zorgt ervoor dat je altijd het juiste gereedschap voor de klus hebt. Over details gesproken, wist je dat de stekkers van Keraf zo zijn ontworpen dat ze minimale slijtage vertonen, zelfs na honderden keren in- en uitpluggen?

Waarom je Keraf-producten wilt kopen bij Fixami

Als je overtuigd bent van de kwaliteit die Keraf je kan bieden, waarom zou je dan niet je aankoop doen bij Fixami? We hebben een groot online assortiment aan Keraf-producten die direct leverbaar zijn uit eigen voorraad. Dat betekent geen wachttijden en onnodige vertragingen. Je kunt meteen aan de slag met je nieuwe, kwalitatieve elektrotechnische oplossingen. Kies voor Fixami en profiteer van de voordelen die het kopen bij een gespecialiseerde, betrouwbare partner met zich meebrengt.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is