Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Ontdek Nedo: Pionier in precisiegereedschap

Als professional wil je kunnen vertrouwen op je gereedschap, zeker als het gaat om metingen en precisiewerk. Hier komt Nedo in beeld. Al jarenlang vertegenwoordigt dit merk de top van nauwkeurigheid in de wereld van professioneel gereedschap. Van meetinstrumenten tot lasers, Nedo heeft alles wat je hartje begeert om je klus tot in de perfectie uit te voeren.

De onderscheidende kenmerken van Nedo

Nedo is niet zomaar een merk; het is een symbool van innovatie en kwaliteit. Door continu onderzoek en ontwikkeling heeft Nedo baanbrekende technologieën geïntroduceerd die de standaard hebben gezet in de industrie. Hun gereedschappen zijn ontworpen om robuust, duurzaam en bovenal betrouwbaar te zijn, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. En voor diegenen die zich afvragen waarom Nedo-producten zo ergonomisch aanvoelen: het bedrijf heeft een team van ergonomie-experts die samenwerken met ingenieurs om ervoor te zorgen dat elk product perfect in de hand ligt.

Nedo en Fixami: Samen voor succes

Ben je op zoek naar Nedo-producten? Bij Fixami ben je aan het juiste adres. Met een groot online assortiment van Nedo-producten vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Bovendien profiteer je bij ons niet alleen van scherpe online prijzen maar ook van snelle levering. Dat betekent dat je direct aan de slag kunt met je nieuwste aanwinst, zonder lange wachttijden. Of je nu kiest voor een laserafstandsmeter of een robuuste meetstok van Nedo, bij Fixami wordt je als professional altijd op je wenken bediend.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is