usp1
usp2
usp3

NL

FR

  Bevestigingsmateriaal

  (23)

  Handgereedschap

  (7)

  Accessoires

  (3)

  Transport & opslag

  (2)

  Overig

  (1)

  Verf & verfbenodigdheden

  (1)

Prijs

  Laat nog 7 zien

Illbruck

36 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees-image

Pagina 1 van 2

Illbruck: De stille kracht in elke klus

Illbruck, misschien zegt het je iets, misschien ook niet. Maar in de wereld van afdichtings- en isolatiematerialen is Illbruck een echte oude rot. Dit merk, dat al jaren meedraait, heeft zich gespecialiseerd in het dichtmaken van kieren en gaten waar je niet eens van wist dat ze bestonden. Vanuit hun expertise in de bouwsector biedt Illbruck een scala aan producten die elke klus, van het dichten van een simpele kier tot het isoleren van een hele gevel, een fluitje van een cent maken. Ze zijn de ongeziene helden die zorgen dat je project niet alleen stevig staat, maar ook nog eens zo geïsoleerd is dat je stookkosten lager worden. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Illbruck: Duurzaam dichten en isoleren

Bij Illbruck draait alles om duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze snappen als geen ander dat materialen niet alleen hun werk moeten doen op de dag van de klus, maar ook nog decennia daarna. Hun producten zijn dus niet alleen gemaakt om te presteren onder alle omstandigheden, maar ook om zo lang mee te gaan dat je bijna zou vergeten dat je ooit iets hebt moeten dichten of isoleren. Of je nu een professional bent die elke dag met isolatiemateriaal werkt, of een doe-het-zelver die zijn huis wil opknappen, met Illbruck weet je dat je goed zit. Hun toewijding aan kwaliteit betekent dat je kunt bouwen op hun producten, letterlijk en figuurlijk.

Topgereedschap van Illbruck

Wat schittert er in de Illbruck-collectie? Nou, om te beginnen hun purpistool, een must-have voor iedereen die met isolatiemateriaal werkt. Dan hebben we het purschuim, de ultieme oplossing voor elke kier en spleet. En laten we het schoonmaakproduct niet vergeten, want na elke klus komt de grote schoonmaak. Een leuk feitje? Illbruck is zo gefocust op kwaliteit en innovatie dat ze constant nieuwe formules ontwikkelen om hun producten nog beter te maken, zodat je altijd vooroploopt in de bouwsector.

Illbruck shoppen bij Fixami: Slimme keus!

Waarom zou je je Illbruck gereedschap en materialen bij Fixami halen? Eenvoudig: omdat je hier niet alleen profiteert van een gigantisch assortiment en scherpe prijzen, maar ook van onze snelle levering en top service. Dat betekent dat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe Illbruck producten aan de slag te gaan. Of je nu een groot bouwproject hebt of een kleine klus in huis, Fixami en Illbruck zorgen samen dat je alles hebt wat je nodig hebt. En dat alles met een paar klikken van je muis. Klinkt goed, toch?