Klik hier voor al onze acties.

Reparatieservice

Ook al ben je nog zo zuinig op je gereedschap, natuurlijk gaat er ook wel eens iets kapot. Geen probleem! Fixami.be biedt een breed assortiment aan nieuw (vervangend) gereedschap, maar kan ook het bestaande gereedschap repareren als dat economisch nog verstandig is. We repareren machines van alle grote merken zoals Bosch, Milwaukee, Metabo, Hikoki, Makita, DeWalt en nog veel meer!

Hoe werkt het?

1. Je kunt je defecte gereedschap in onze showroom aanbieden, voorzien van een duidelijke klachtomschrijving. We nemen de machines ter beoordeling in om te onderzoeken wat er precies aan gerepareerd dient te worden en maken vervolgens een inschatting van de kosten.

2. Je krijgt per email een offerte aangeboden met daarin de kosten voor de reparatie (inclusief een specificatie van de eventueel benodigde onderdelen). Mochten de kosten dusdanig hoog zijn, dat reparatie economisch geen goede keuze is, dan kunnen we je een offerte bieden voor een nieuwe machine tegen een scherpe prijs!

3. We streven ernaar om de offerte binnen 1 werkdag naar je door te sturen, bij akkoord betaal je de offerte en gaan we aan de slag met de reparatie.

4. Je gereedschap wordt gerepareerd in onze eigen goed uitgeruste werkplaats, door gecertificeerd personeel. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen en testen alle reparaties uitvoerig, voordat we de machine weer aan je overhandigen.

5. Zodra je reparatie klaar is, ontvang je een afhaalbericht. Op de reparatie geven we 3 maanden garantie*.

Heb je nog vragen of suggesties of wil je een machine ter reparatie aanbieden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Zevenheuvelenweg 25 in Tilburg.

*Defecten als gevolg van verkeerd gebruik en/of overbelasting vallen niet onder garantie. Op al onze reparaties zijn de reparatievoorwaarden van toepassing.