Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Verbo: Waar vakmanschap en innovatie samenkomen

Als je waarde hecht aan zowel traditioneel vakmanschap als moderne technologie, dan is Verbo het merk voor jou. Met een geschiedenis die teruggaat tot de vorige eeuw, heeft Verbo zich bewezen als een betrouwbare partner in de gereedschapswereld. Ze begrijpen dat professionals een beroep doen op hun gereedschap en hebben hun assortiment daarom afgestemd op de hoge eisen van vakmensen in diverse sectoren. Van hoogwaardige boormachines tot duurzame handgereedschappen, Verbo biedt een complete lijn producten die vakmanschap en innovatie in harmonie brengen.

Wat maakt Verbo uniek: Kwaliteit tot in de details

Wat Verbo onderscheidt, is de minutieuze aandacht voor detail. Elk stuk gereedschap dat het Verbo-label draagt, gaat door een rigoureus testproces om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Verbo gelooft niet in het maken van compromissen als het om kwaliteit gaat. Het merk is voortdurend bezig met het verbeteren en innoveren van hun productlijn, en is een pionier in het gebruik van duurzame materialen en energie-efficiënte ontwerpen. Hier is een interessant feitje zonder het als zodanig te labelen: Verbo was een van de eerste merken die een volledig recyclebare boormachine introduceerden, waarmee ze een nieuwe standaard zetten voor duurzaamheid in de industrie.

Waarom je voor Verbo bij Fixami moet zijn

Als je overweegt een Verbo-product aan te schaffen, is Fixami dé plek om dat te doen. Met een groot online assortiment heb je toegang tot een brede selectie van Verbo-gereedschappen, die allemaal direct leverbaar zijn vanuit onze eigen voorraad. Dat betekent dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe Verbo-gereedschap. Naast het voordeel van de snelle levering, zorgt ons eigen voorraadbeheer ervoor dat we je persoonlijk advies kunnen geven over welk Verbo-product het beste bij jouw professionele behoeften past.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is