NL

FR

  Handgereedschap

  (33)

  Accu gereedschap

  (21)

  Accessoires

  (11)

  Transport & opslag

  (5)

  Elektrisch gereedschap

  (1)

  Meetgereedschap

  (1)

Prijs

Rothenberger

72 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 3

Welkom in de wereld van Rothenberger pijpgereedschap en machines

Rothenberger, al 70 jaar een begrip in de wereld van pijpgereedschap en machines, heeft altijd prioriteit gegeven aan uitmuntendheid en innovatie. Dit merk is jouw betrouwbare partner in elke klus waar pijpwerk aan te pas komt. Rothenberger gelooft in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten die de norm stellen in de industrie.

De bijzonderheden van Rothenberger: ervaring en educatie

Rothenberger is niet zomaar een merk, het is een merk met een missie. Naast het ontwikkelen van hoogwaardige pijpgereedschappen en machines, zet Rothenberger zich in voor het opleiden van vakmensen. Het merk beseft dat kennis en vaardigheden hand in hand gaan met de tools die ze aanbieden. Met een voetafdruk in 32 landen en zeven decennia ervaring is Rothenberger een merk dat voortdurend in ontwikkeling blijft, gericht op de behoeften van vakmensen over de hele wereld.

Rothenberger en Fixami: een perfecte match

Bij Fixami begrijpen we dat je niet alleen topkwaliteit gereedschap nodig hebt, maar ook topkwaliteit service. Wanneer je voor Rothenberger kiest bij Fixami, profiteer je van ons uitgebreide online assortiment en onze snelle levering. Dit betekent dat je altijd toegang hebt tot de producten van Rothenberger, waar en wanneer je ze nodig hebt. Ervaar het gemak en de betrouwbaarheid van het winkelen bij Fixami en ga voor kwaliteit: kies voor Rothenberger.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is