Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Bata

Categorie

  94 artikelen

  Helpende hand nodig?

  Onze specialisten staan voor je klaar

  employees

  Pagina 1 van 4

  Bata: waar veiligheid en comfort samenkomen

  Als professional weet je hoe belangrijk het is om op je uitrusting te kunnen rekenen. Bata verstaat die kunst als geen ander als het gaat om werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit merk heeft een rijke geschiedenis van innovatie en kwaliteit, en staat bekend om het combineren van veiligheidsnormen met ongeëvenaard comfort. Bata zorgt ervoor dat je voeten de steun krijgen die ze nodig hebben, zodat jij je volledig kunt richten op je werk.

  De speciale ingrediënten van Bata's succes

  Bata is meer dan alleen een schoenenmerk; het is een belofte van welzijn en efficiëntie op de werkplek. Naast het voldoen aan alle vereiste veiligheidsnormen, legt Bata een sterke nadruk op ergonomisch design. Dit betekent dat je niet alleen beschermd bent, maar ook geniet van comfort dat je helpt bij het verhogen van je productiviteit. En heb je ooit geweten dat Bata pionier was in het gebruik van recyclebare materialen in hun producten? Dat betekent dat je niet alleen kiest voor veiligheid en comfort, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.

  Waarom Bata kiezen via Fixami een goed idee is

  Ben je overtuigd van de voordelen die Bata te bieden heeft? Dan is Fixami de perfecte plek voor je aankoop. We hebben een groot online assortiment aan Bata-producten, waardoor je altijd de juiste schoenen of beschermingsmiddelen kunt vinden voor jouw specifieke behoeften. Daarnaast zijn we trots op onze snelle levering. Dankzij onze eigen voorraad zijn de producten direct leverbaar, waardoor je geen tijd verliest en snel kunt beginnen met je werkzaamheden. Met de top service van Fixami en de betrouwbaarheid van Bata weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is