usp1
usp2
usp3

NL

FR

Redbrick Smaragd Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 47

Redbrick Smaragd Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 47
87,39

Verwachte leverdatum

23-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Redbrick Smaragd: Stijlvolle en Stevige Werkschoenen voor Elke Klus

   Als je op zoek bent naar een paar betrouwbare en stevige werkschoenen, dan is de Redbrick Smaragd een uitstekende keuze. Deze unisex werkschoenen zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol met hun opvallende bruine kleur. Ze zijn speciaal ontworpen om je voeten te beschermen en comfort te bieden, ongeacht je werkzaamheden.

   Deze hoge werkschoenen van Redbrick vallen onder de veiligheidsklasse S3, wat betekent dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Ze zijn uitgerust met een stevige kevlar zool die niet alleen bescherming biedt tegen scherpe voorwerpen, maar ook zorgt voor een goede grip en stabiliteit. De maat 47 zorgt ervoor dat je voldoende ruimte hebt en comfortabel je werk kunt doen.

   De Redbrick Smaragd werkschoenen zijn ideaal voor professionals die waarde hechten aan zowel veiligheid als uitstraling. Met deze schoenen aan je voeten kun je met een gerust hart aan de slag, wetende dat je voeten goed beschermd zijn tegen mogelijke gevaren op de werkvloer. Kies voor de combinatie van functionaliteit en stijl met de Redbrick Smaragd werkschoenen.

   Veiligheidsklasse

   S3

   Materiaal zool

   Kevlar

   Maat Fashion

   47

   Maat

   47

   Geslacht

   Unisex

   Kleurnaam

   Bruin

   Model werkschoen

   Hoog

   EAN

   5607258893818

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.