Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Stijlvolle reinigingsmachines van Italiaanse bodem: Ghibli & Wirbel

Voortgekomen uit twee Italiaanse grootmachten in de professionele schoonmaak, is ontstaan: Ghibli & Wirbel. Waar zij in uitblinken is kwaliteit en duurzaamheid koppelen aan stijlvolle reinigingsmachines. Verwacht je net iets meer dan enkel en alleen een degelijke bouwstofzuiger? Lees verder!

Ghibli & Wirbel, nu verkrijgbaar bij Fixami

Ghibli & Wirbel is sinds 1968 een begrip als het gaat om professionele reinigingsmachines. Ghibli is van oorsprong heer en meester in het ontwerpen en produceren van (bouw)stofzuigers en Wirbel is specialist in de wijze waarop verschillende oppervlaktes behandeld moeten worden. Samen zijn ze hun krachten gaan bundelen. Nu zijn ze wereldwijd een begrip.

De machines van Ghibli & Wirbel

Ghibli & Wirbel brengen diverse typen reinigingsmachines op de markt: bijvoorbeeld de stofzuiger, stof- en waterzuiger, industriestofzuiger, stof- en waterzuiger met luchtaansluiting, rugstofzuiger, enzovoorts. Allemaal machines speciaal ontworpen voor de industrie, en allemaal voorzien van handige, verschilmakende kenmerken.

Reinigingsmachines kopen bij Fixami

Een reinigingsmachine van Ghibli & Wirbel bestel je snel en eenvoudig bij Fixami. Bovendien voor een goede prijs. Daarnaast kun je met jouw specifieke vragen ook prima terecht bij onze klantenservice, welke via diverse kanalen goed bereikbaar is.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is