Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Schuurpapier

Als het op klussen aankomt, is schuurpapier een essentieel onderdeel van je gereedschapskist. Of je nu ruwe randen wilt gladstrijken, oppervlakken wilt voorbereiden voor schilderen of oude verfresten wilt verwijderen, schuurpapier helpt je om de klus te klaren. Laten we eens nader bekijken wat schuurpapier zo'n nuttig hulpmiddel maakt.

De korrelige wereld van schuurpapier

Schuurpapier is er in allerlei soorten en maten, met verschillende korrelgroottes om aan je specifieke behoeften te voldoen. De korrelgrootte bepaalt hoe fijn of grof het schuurpapier is - een lager nummer betekent een grovere korrel, ideaal voor zwaar schuurwerk, terwijl een hoger nummer een fijnere korrel betekent voor lichtere taken. Een interessant feitje: de korrels op het schuurpapier zijn vaak gemaakt van natuurlijke materialen zoals granaat of synthetische zoals aluminiumoxide.

Effectief gebruik van schuurpapier

Bij het gebruik van schuurpapier is het belangrijk om met de juiste techniek te werken om een optimaal resultaat te krijgen. Begin altijd met een grovere korrel om het meeste materiaal te verwijderen en werk je weg naar fijnere korrels voor een gladde afwerking. Zorg ervoor dat je altijd in dezelfde richting als de houtnerf schuurt, om krassen en andere beschadigingen te voorkomen.

Kies voor Fixami voor je schuurpapier

Waarom zou je voor Fixami kiezen voor je schuurpapier? Ten eerste hebben we een groot online assortiment, zodat je altijd het juiste schuurpapier kunt vinden voor jouw specifieke klus. En met onze scherpe online prijzen weet je dat je nooit te veel betaalt voor je gereedschap. Maar dat is niet alles - we bieden ook snelle levering, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je project. Dus voor al je schuurpapier behoeften, kies voor Fixami!

Categorie

  116 artikelen

  Helpende hand nodig?

  Onze specialisten staan voor je klaar

  employees

  Pagina 1 van 5

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is