Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

5 tips voor klussen tijdens de winterdagen

Ben jij van plan om te gaan klussen tijdens de koude en donkere winterdagen? Zorg dat je goed voorbereid te werk gaat. Met deze 5 handige tips kun je ook tijdens de winterdagen optimaal genieten van je klusprojecten.

Tip 1: Klusprojecten voor de winter

Kies de juiste projecten voor deze tijd van het jaar uit. Zoals het schoonmaken van de dakgoten, het repareren van een houten hekwerk, gereedschap invetten en slijpen etc. Ook is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je tuin klaar is voor de winterse kou en is het slim om eventuele tochtgaten te dichten.

Tip 2: Warme werkkleding

Ga je buiten of in een koude hal aan de slag met je klusproject? Zorg er dan voor dat je goed aangekleed bent. Muts, handschoenen, een warme jas en een paar goede schoenen mogen niet ontbreken.

Tip 3: Werkplaatskachels

Als je geluk hebt, kun je op de koude dagen klussen vanuit je garage of schuur. Dan is er natuurlijk niets lekkerder dan een kachel die jouw werkplaats warm houdt. Voor iedere ruimte en ieder budget zijn er kacheltjes te verkrijgen.

Tip 4: Buitenhaard

Heb je geen binnenruimte om te klussen en moet je buiten staan? Dan kun je overwegen om een vuurkorf of buitenhaard aan te schaffen. Niet alleen lekker warm tijdens het klussen maar ook nog eens bijzonder sfeervol.

Tip 5: Verlichting

Om het perfecte resultaat te krijgen in de winter is het natuurlijk handig dat je ziet wat je aan het doen bent. Zorg er dan ook voor dat je werkplaats of tuin goed verlicht is. Dit kan met een bouwlamp of de juiste tuinverlichting.
 5 Tips voor klussen tijdens de winterdagen

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is