Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Slagcijfers

In de metaalbewerking en andere industrieën zijn slagcijfers een essentieel hulpmiddel. Deze speciale sets van stempels met genummerde uiteinden worden gebruikt om cijfers in materialen zoals staal of metaal te slaan. Of je nu een serie- of productienummer op een machine-onderdeel wilt aangeven of een gepersonaliseerd kunstwerk wilt creëren, slagcijfers bieden de precisie en het gemak die je nodig hebt.

Slagcijfers: De details tellen

Slagcijfers zijn er in verschillende maten en lettertypen, variërend van klassiek tot modern. De grootte en stijl van het cijfer dat je wilt inslaan bepaalt welke slagcijfers je nodig hebt. Vervaardigd uit hoogwaardig staal, zijn ze ontworpen om scherpe, duidelijke afdrukken te geven. De handgrepen zijn vaak ergonomisch gevormd om een comfortabele grip te garanderen, zelfs bij herhaald gebruik. En als interessant feit, in sommige historische documenten zijn slagcijfers gevonden die teruggaan tot de middeleeuwen, toen ambachtslieden ze gebruikten voor het markeren van hun producten.

De kunst van het inslaan: Hoe gebruik je slagcijfers?

Het gebruik van slagcijfers is een vaardigheid die precisie vereist. Je begint door het cijfer of de cijfercombinatie te kiezen en het materiaal voor te bereiden. Plaats het slagcijfer op het oppervlak, zorg ervoor dat het recht is, en sla vervolgens met een hamer op het uiteinde van het slagcijfer. Oefen eerst op een stuk restmateriaal om de juiste hoeveelheid kracht te bepalen. Zo voorkom je fouten en beschadigingen, en bereik je de gewenste diepte en helderheid van de inslag.

Je perfecte set slagcijfers bij Fixami

Zoek je naar een betrouwbare plek om slagcijfers te kopen? Bij Fixami hebben we een groot online assortiment, met opties die geschikt zijn voor zowel professionals als enthousiaste hobbyisten. Dankzij onze scherpe online prijzen en eigen voorraad ben je verzekerd van een snelle levering en top service. Waarom tijd verspillen met zoeken in fysieke winkels? Kies voor Fixami en ervaar het gemak van hoogwaardige producten, persoonlijk advies en direct leverbaar gereedschap. Je slagcijfers, precies wanneer je ze nodig hebt!

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is