Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Wandrij

Als professional in de bouw weet je hoe essentieel een vlakke ondergrond is, of je nu tegels legt of pleisterwerk aanbrengt. Hier komt de wandrij in beeld - een onmisbaar gereedschap dat ervoor zorgt dat wandoppervlakken glad en egaal zijn, zodat het eindresultaat perfect is.

De veelzijdigheid van de wandrij

De wandrij, vaak gemaakt van lichtgewicht materiaal zoals aluminium, beschikt over een vlak en recht oppervlak. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig overtollige specie of pleister van de muur kunt schrapen om zo een egaal oppervlak te creëren. Veel modellen hebben ook een handvat dat ergonomisch is ontworpen voor comfort en controle tijdens langdurig gebruik. Maar wat wellicht nog interessanter is: in oude beschavingen gebruikten bouwers primitieve versies van de wandrij, gemaakt van hout of bot, wat aantoont hoe essentieel dit hulpmiddel is geweest door de eeuwen heen voor bouwprojecten.

Wandrij in actie: tips voor een strak resultaat

Om het beste uit je wandrij te halen, is het belangrijk deze op de juiste manier te gebruiken. Begin met het aanbrengen van je specie of pleister op de muur. Vervolgens beweeg je de wandrij in een schrapende beweging over het oppervlak. Zorg ervoor dat je consistent druk uitoefent voor een gelijkmatig resultaat. Houd de wandrij onder een lichte hoek ten opzichte van de muur om te voorkomen dat je te veel materiaal wegneemt. En vergeet niet, oefening baart kunst! Hoe vaker je de wandrij gebruikt, hoe beter je resultaten zullen zijn.

Waarom je wandrij bij Fixami koopt

Op zoek naar de ideale wandrij voor jouw project? Zoek niet verder dan Fixami. Met een groot online assortiment ben je verzekerd van keuze uit topkwaliteit gereedschappen, geschikt voor elke klus. En als je haast hebt? Geen zorgen! Dankzij onze snelle levering heb je jouw wandrij in een mum van tijd in handen. Maar er is meer. Onze scherpe online prijzen betekenen dat je altijd waar voor je geld krijgt. En mocht je advies nodig hebben, ons deskundige team staat voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Ga voor kwaliteit, snelheid en een uitstekende service. Kies voor Fixami!

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is