usp1
usp2
usp3

NL

FR

Top 10 Tuinproducten

Ben jij vaak in de tuin te vinden? Dan zijn de onderstaande producten een musthave om jouw tuin helemaal op orde te brengen. Hieronder hebben we de top 10 tuinproducten voor jou op een rijtje gezet.

1. Tuinverlichting

Als je ’s avonds buiten wil zitten in je tuin of onder je overkapping mag tuinverlichting niet ontbreken. Het is niet alleen sfeervol, maar ook praktisch. Er zijn verschillende soorten tuinverlichting te verkrijgen: staande en hangende lampen, lampen op sensor en lampen op stroom of zonne-energie.

2. Tuinslang

Een tuinslang is multifunctioneel. Te gebruiken om alle planten en struiken water te geven, je auto of fiets te wassen, het gras te sproeien of het zwembad te vullen met schoon water. Tuinslangen zijn te verkrijgen op een slanghaspel of in een wandbox, zodat de slang moeiteloos kan worden opgerold.

3. Bloempotten

Om je tuin te voorzien van een mooie aankleding kun je buiten bloempotten gebruiken. De bloempotten van Capi zijn vorstbestendig, uv-bestendig en licht van gewicht. De potten zijn geschikt voor verschillende weertypes en gemakkelijk te verplaatsen.

4. Hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is geschikt om verschillende oppervlakten met een krachtige waterstraal af te spuiten. Denk hierbij aan het schoonspuiten van tuintegels, tuinmeubels, het wassen van je voertuigen of het schoonmaken van kliko’s. Bekijk vooraf met welke specificaties je rekening moet houden bij de aanschaf van een hogedrukreiniger.

5. Grasmaaier

In het voorjaar en in de zomer wordt het warmer en begint het gras weer volop te groeien. Het is belangrijk om je gazon tijdig te maaien om zo de groei van het gras te stimuleren. Bij ons vind je verschillende soorten grasmaaiers: accu grasmaaiers, grasmaaiers op netstroom en benzine grasmaaiers.

6. Terrasverwarmer

In de avonduren wat langer buiten zitten kun je een stuk aangenamer maken met een terrasverwarmer. De elektrische terrasverwarmers zijn uiterst geschikt voor gesloten of kleinere ruimtes. Terwijl de gas terrasverwarmers krachtiger zijn en geschikt voor grotere ruimtes.

7. Buitendouche

Als het erg warm is in de zomer biedt een buitendouche een ideale verkoeling. Hij kan ook gebruikt worden na het zwemmen in een zwembad, tijdens het kamperen of bij gebrek aan een badkamer door een verbouwing.

8. Waterpomp

Een waterpomp is geschikt voor het opzuigen van water met onzuiverheden. Ideaal voor het leegmaken van grote zwembaden, regentanks, vijvers en ondergelopen kelders. Verkrijgbaar van verschillende merken, zoals Makita, Einhell en Metabo.

9. Onkruidbrander

Onkruid verwijderen is niet het makkelijkste klusje. Het groeit overal: in het gras, tussen de plantjes en tussen de tegels. Een onkruidbrander is dé oplossing. Door de hoge temperatuur wordt het onkruid bruin en verwelkt het.

10. Heggenschaar

Een heggenschaar is onmisbaar voor iedereen met een heg in de voor- of achtertuin. Je kunt er de heg mee snoeien en ook een klimopplant weer terug in vorm brengen. Heggenscharen zijn verkrijgbaar op accu, maar ook op elektriciteit.