usp1
usp2
usp3

NL

FR

Zwaluw Den Braven 10669201 Acryl Exterior + Acrylaatkit - Wit - 310ml

Zwaluw Den Braven 10669201 Acryl Exterior + Acrylaatkit - Wit - 310ml

Uitvoering

3,99

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Zwaluw Acryl Exterior+ biedt een hoogwaardige oplossing als snel regenbestendige acrylaatkit, geschikt voor zowel binnen als buiten. Deze geavanceerde acrylaatkit vormt na aanbrengen snel een plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit, waardoor het product een snelle regenbestendigheid biedt.

   Met voordelen zoals geschiktheid voor zowel binnen- als buitentoepassingen, snelheid in regenbestendigheid na het aanbrengen, overschilderbaarheid met de meeste watergedragen en synthetische verven, hoge bewegingsopname en uitstekende verwerkingseigenschappen, voldoet Zwaluw Acryl Exterior+ aan hoge standaarden.

   Dit product is specifiek ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, plinten, gasbetonplaten, gipsplaten, kalkzandsteen, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk, zowel voor interieur als exterieur gebruik. De snelle regenbestendigheid maakt het ideaal, omdat er minder beperkingen zijn met betrekking tot de weersomstandigheden.

   Met een houdbaarheid tot 18 maanden na productiedatum, op voorwaarde dat het wordt bewaard tussen +5°C en +25°C in de originele verpakking op een droge plaats, is Zwaluw Acryl Exterior+ een betrouwbare keuze voor hoogwaardige afdichting, zowel binnen als buiten. Vertrouw op deze acrylaatkit voor duurzame resultaten, zelfs onder diverse weersomstandigheden.

   Type kit / lijm

   Acrylaatkit

   Kleurdekking

   Dekkend

   Geschikt voor type kitspuit

   Kokerhouder

   Gebruik

   Binnen, Buiten

   Kleurnaam

   Wit

   Toepassing op

   Gescheurd beton, Beton, Gasbeton, Steen

   Volume (product)

   310 ml

   Buitenduurzaamheid

   6 tot 8 jaar

   EAN

   8711595035323

   1x Zwaluw Den Braven Acryl Exterior

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.