usp1
usp2
usp3

NL

FR

Ryobi R18VI-0 18V ONE+ Li-Ion accu inflator body

Ryobi R18VI-0 18V ONE+ Li-Ion accu inflator body
Ryobi R18VI-0 18V ONE+ Li-Ion accu inflator body
Ryobi R18VI-0 18V ONE+ Li-Ion accu inflator body
Ryobi R18VI-0 18V ONE+ Li-Ion accu inflator body
Ryobi R18VI-0 18V ONE+ Li-Ion accu inflator body
Ryobi R18VI-0 18V ONE+ Li-Ion accu inflator body
Ryobi R18VI-0 18V ONE+ Li-Ion accu inflator body
41,89

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en lader en stroomkabel!
  Dit product is geen compressor waar u standaard compressor accessoires op kunt aansluiten. Alleen als luchtpomp te gebruiken.

   Ryobi 5133003880 Accu luchtpomp: een frisse wind in je klusarsenaal
   Ben jij al bekend met de held onder de accu inflators, de Ryobi R18VI-0 18V ONE+ Li-Ion accu inflator body? Deze must-have voor elke doe-het-zelver en professional blaast nieuw leven in een diversiteit aan voorwerpen. Met zijn krachtige 18 Volt Li-ion batterij, die onderdeel is van het flexibele ONE+ platform, pak je moeiteloos elk blaaswerk aan, van fietsbanden tot sportballen. Ondanks zijn kracht en mogelijkheden komt deze Ryobi inflator als een losse body, wat betekent dat je 'm kunt gebruiken met de accu's die je al hebt liggen, mits ze ook uit de ONE+ serie komen. Zonder dat je gebonden bent aan voortdurend zoeken naar een stopcontact, levert dit apparaat de vrijheid om overal de druk op te voeren tot een maximum van 0,05 Bar. Handig, nietwaar? Voeg daaraan toe dat de motor op accu werkt, en je hebt een combinatie die garant staat voor ongekende mobiliteit en efficiëntie. Kortom, de Ryobi R18VI-0 is de wind onder je vleugels wanneer het aankomt op oppompen met precisie en gemak.

   Moeiteloos en milieuvriendelijk oppompen
   Veilig en duurzaam werken staat bij deze Ryobi accu inflator voorop. Niet voor niets draagt hij het One+ label, wat betekent dat je met één en dezelfde batterij een heel arsenaal aan gereedschap kunt voeden – dat is zowel goed voor het milieu als voor je portemonnee. Daarbij is de lithium-ion technologie van de accu niet alleen efficiënter dan traditionele batterijen, maar ook ontworpen om lang mee te gaan en betrouwbaar te blijven onder alle omstandigheden. De maximale druk van 0,05 Bar lijkt misschien niet veel, maar is meer dan genoeg voor de meeste opblaasbare items rondom het huis of de werkplek. Bovendien maakt deze inflator jouw klussen veiliger door het risico op overinflatie te verminderen – een geruststellend idee. Niemand wilt immers met een geëxplodeerde band geconfronteerd worden tijdens een knutselsessie. Met de Ryobi R18VI-0 in je hand voel je je plots een stuk handiger en verantwoord bezig.

   Meer dan alleen warme lucht!
   Het bestellen van de Ryobi R18VI-0 18V ONE+ Li-Ion accu inflator body bij onze webshop blaast niet alleen nieuwe energie in je projecten, maar ook in de manier waarop je winkelt. Scherpe prijzen zorgen ervoor dat je niet te diep in de buidel hoeft te tasten voor topkwaliteit. En onze snelle levering biedt de vrijheid om bij wijze van spreken vandaag te bestellen en morgen al je banden op te pompen, je ballen te blazen of je luchtmatrassen klaar te hebben voor die spontane kampeertrip. Bovendien, met ons groot assortiment kom je nooit zuurstof tekort als het gaat om het vinden van precies datgene wat je nodig hebt om je projecten af te ronden. En onze service? Die is net zo fris en vriendelijk als de Ryobi R18VI-0 zelf. Dus maak het jezelf makkelijk en pomp je DIY-level naar nieuwe hoogtes met dit pareltje van een accu inflator.

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Maximale druk bar

   0.05 Bar

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Gewicht (Product)

   0.3 kg

   Werkt op

   Accu

   Drukcapaciteit

   0.05 Bar

   Voltage

   18

   EAN

   4892210162441

   1x Ryobi 5133003880 Luchtpomp
   1x Mondstuk
   1x Knijpventiel

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.