usp1
usp2
usp3

NL

FR

Oxxa 51-860 X-Frost Thermo Werkhandschoenen - 9/L - werkomgeving tot -30° C

Oxxa 51-860 X-Frost Thermo Werkhandschoenen - 9/L - werkomgeving tot -30° C
11,19

Verwachte leverdatum

29-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Oxxa X-Frost Thermo Werkhandschoenen: Bescherm je handen tegen de kou

   Op zoek naar werkhandschoenen die je handen warm en behaaglijk houden, zelfs in de meest ijzige omstandigheden? Dan zijn de Oxxa 51-860 X-Frost Thermo Werkhandschoenen jouw ideale partner. Deze handschoenen zijn speciaal ontworpen om te presteren in werkomgevingen waar de temperatuur kan dalen tot maar liefst -30°C. Met een maat 9/L passen ze comfortabel om jouw handen en bieden ze de bewegingsvrijheid die je nodig hebt voor precisiewerk.

   Deze handschoenen zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook nog eens strak uit met hun hoofdkleur in zwart en accenten in grijs. De thermische eigenschappen zorgen ervoor dat je handen beschermd blijven tegen de kou zonder in te boeten op gevoeligheid en grip. Oxxa, de fabrikant van deze werkhandschoenen, staat bekend om hun kwalitatieve en duurzame producten, dus je weet dat je kiest voor handschoenen die gemaakt zijn om lang mee te gaan.

   Of je nu buiten aan het werk bent of in een koude opslagruimte, de Oxxa 51-860 X-Frost Thermo Werkhandschoenen zullen je niet teleurstellen. Ze zijn een essentieel onderdeel van je werkgarderobe wanneer de temperaturen dalen. Bescherm je handen op een betrouwbare manier en zorg ervoor dat je comfortabel en effectief je werk kunt blijven doen, ongeacht het weer.

   Type handschoen

   Thermisch

   Kleurnaam

   Zwart Grijs

   Maat

   9/L

   EAN

   8718249035630

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.