Klik hier voor al onze acties.

Kruishout

Fixami.be heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor jo
... meer info

Fixami.be heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor jou geschikte Kruishout verkrijgbaar is. In de categorie Kruishout kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Stanley en Silverline. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor:

Kruishout kopen

Fixami.be hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Kruishout. Bestel je jouw Kruishout op Fixami.be? Dan profiteer je direct van voordelen zoals een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Fixami.be. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Neem dan contact op met de klantendienst. Zij helpen je graag!

2 producten

per pagina
 1. Stanley 2-47-064 Plastic kruishout
  Stanley 2-47-064 Plastic kruishout

  Bijzondere kenmerken

  De Stanley Kruishout heeft een plastic balk met een metalen stootplaat en een geijkte plaat met een maatverdeling per 2mm voor gemakkelijke regeling. Een kruishout wordt meestal gebruikt bij houtbewerking om een lijn evenwijdig aan de kant van het materiaal te krassen door middel

  8,89 7,35
  Direct leverbaar!
 2. Silverline 868503 Kruishout - 230mm
  Silverline 868503 Kruishout - 230mm

  Bijzondere kenmerken

  Hardhouten kruishout met diepe laklaag en koperen kartel verstelschroef. Ingelegd met twee koperen banen en een koperen schuif. Voorzien van twee geharde markeersporen.

  Normale prijs 21,89 Special Price 18,29 15,12
  Direct leverbaar!

2 producten

per pagina

Kruishout van verschillende merken

Fixami.be heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Kruishout zijn:

Kruishout online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Kruishout online kopen? Dan ben je bij Fixami.be aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal jouw Kruishout bestellen. Heb je vragen over een Kruishout neem dan contact op met de klantendienst. Zij helpen je graag.