usp1
usp2
usp3

NL

FR

Makita DVC861LZ 18V Li-ion accu hybride Bouwstofzuiger body - 8L - 1050W

Makita DVC861LZ 18V Li-ion accu hybride Bouwstofzuiger body - 8L - 1050W
628,09

Verwachte leverdatum

02-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Makita DVC861LZ Accu bouwstofzuiger: Kracht ontmoet gemak
      Zeg vaarwel tegen beperkende snoeren en hallo tegen de ultieme vrijheid op de bouwplaats met de Makita DVC861LZ 18V Li-ion accu hybride bouwstofzuiger. Geen klus is te groot of te klein voor deze krachtpatser. Met een opgenomen vermogen van 1050 Watt en een luchtverplaatsing van 1900 Liter per minuut, gaat dit apparaat geen enkele uitdaging uit de weg. Daarnaast voldoet de stofzuiger aan de L-klasse norm, wat betekent dat je efficiënt en gezond werkt door het minimaliseren van stofdeeltjes in de lucht. Qua afmetingen is het een compact wonder: 368 Millimeter hoog, 366 Millimeter lang en 334 Millimeter breed, met een handige tank van 8 Liter. Stil is het daarnaast ook, met een geluidsniveau dat valt binnen de normale categorie van 60 dB of meer. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, dit robuuste gereedschap met variabel toerental en de mogelijkheid om zowel nat als droog te zuigen biedt de betrouwbaarheid en flexibiliteit die je nodig hebt op iedere klus.

      Bescherm je gezondheid en het milieu
      Beveilig niet alleen je werkplek maar ook je welzijn met de Makita DVC861LZ accu bouwstofzuiger. Deze machine bewijst dat kracht en veiligheid hand in hand gaan. Door te voldoen aan de L-stofklasse norm helpt deze stofzuiger jou en je omgeving te beschermen tegen fijne stofdeeltjes, wat uiterst belangrijk is voor langdurige klussen waar gezondheid en duurzaamheid voorop staan. Bovendien, met zijn hybride technologie – werkend op zowel accu als netstroom – biedt het een flexibele oplossing die minder afhankelijk is van fossiele brandstoffen en daarmee een duurzamere keuze vertegenwoordigt. De combinatie van hoogstaande prestaties, betrouwbaarheid en het respect voor zowel gebruiker als milieu maken van de Makita DVC861LZ een onmisbare tool voor iedere vakman die zijn impact op aarde serieus neemt.

      Waarom bestellen bij ons een feestje is
      Het bestellen van jouw Makita DVC861LZ accu bouwstofzuiger bij onze webshop betekent niet alleen het toevoegen van een topgereedschap aan je collectie, maar ook genieten van voordelen die het shoppen net dat beetje leuker maken.Wij begrijpen dat tijd geld is, daarom zorgen wij voor een snelle levering van jouw bestellingen. Daarnaast profiteer je van ons groot assortiment, waardoor je alles wat je nodig hebt onder één dak vindt – zonder gedoe of tijdverlies. En omdat we geloven in het bieden van echte waarde, kun je altijd rekenen op onze scherpe prijzen. Dit, gecombineerd met onze vriendelijke service, maakt winkelen bij ons niet alleen praktisch, maar ook aangenaam. Dus waarom wachten? Upgrade je gereedschapsarsenaal vandaag nog met de Makita DVC861LZ accu bouwstofzuiger en ervaar het gemak en de efficiëntie zelf. Jouw werkplek schoon en stofvrij houden was nog nooit zo eenvoudig en zo voordelig!

      Type stofzuiger

      Bouwstofzuiger

      Verlengde garantie

      Ja

      Stofklasse

      L-klasse

      Voltage

      230

      Opgenomen vermogen

      1050 W

      Variabel toerental

      Ja

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Snoerlengte (meting)

      5 m

      Nat & droog zuigen

      Nee

      Werkt op

      Accu

      Luchtverplaatsing

      1900 l/min

      Tank inhoud

      8 l

      EAN

      0088381697484

      Artikelnummer

      185831

      Hoogte (Product)

      368 mm

      Breedte (Product)

      334 mm

      Lengte (Product)

      366 mm

      Gewicht (Product)

      8.9 kg

      1x Makita DVC861LZ bouwstofzuiger

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.