Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Momentschroevendraaier

Wanneer precisie en zorgvuldigheid centraal staan in jouw werk, is een momentschroevendraaier onmisbaar in je gereedschapskist. Dit speciale stukje gereedschap zorgt ervoor dat je schroeven aandraait met de juiste kracht, zonder het risico van beschadiging of over-aandraaien.

Meester in nauwkeurigheid: eigenschappen van de momentschroevendraaier

Een momentschroevendraaier is ontworpen om een bepaalde, vooraf ingestelde kracht te leveren. Wanneer deze kracht is bereikt, geeft het gereedschap een duidelijk merkbare 'klik' of een ander signaal. Dit voorkomt overbelasting en zorgt voor consistente resultaten bij elke schroef. Veel professionals vertrouwen op momentschroevendraaiers bij gevoelige projecten, zoals het assembleren van elektronische apparatuur of fijnmechanische taken. En, wist je dat de naam 'moment' afkomstig is van het natuurkundige begrip voor 'draaikracht'? Een leuk detail dat de precisie van dit gereedschap extra benadrukt.

Perfecte draai: hoe gebruik je een momentschroevendraaier?

Bij het werken met een momentschroevendraaier is het van belang om altijd vooraf het gewenste draaimoment in te stellen. Lees altijd de specificaties van het materiaal of het product waar je aan werkt om het juiste moment te bepalen. Na het instellen is het een kwestie van draaien totdat je de 'klik' voelt of hoort. Het is dan belangrijk om te stoppen met draaien om beschadiging te voorkomen. Regelmatige controle en, indien nodig, kalibratie van je momentschroevendraaier zorgen ervoor dat je altijd met de juiste kracht werkt.

Fixami: jouw partner in precisie

Voor de aanschaf van een betrouwbare momentschroevendraaier ben je bij Fixami aan het juiste adres. Met ons groot online assortiment vind je altijd een tool die past bij jouw professionele behoeften. En dankzij onze scherpe online prijzen krijg je topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Maar daar houdt het niet op. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe momentschroevendraaier in no time in handen, klaar voor je volgende precisieklus. Vertrouw op Fixami voor kwaliteit, snelheid en service waar je op kunt bouwen.

Categorie

  22 artikelen

  Helpende hand nodig?

  Onze specialisten staan voor je klaar

  employees

  Pagina 1 van 1

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is