Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Handboor

In een tijdperk waarin elektrische gereedschappen de markt domineren, is er iets bijzonders en authentieks aan het gebruik van een handboor. Dit klassieke stuk gereedschap, dat vaak wordt geassocieerd met traditioneel vakmanschap, heeft zijn charme en efficiëntie nooit verloren. Voor bepaalde precisieklussen gaat er niets boven de controle van een handboor.

De handboor: een symbool van traditioneel vakmanschap

De handboor is een veelzijdig hulpmiddel met een eenvoudig ontwerp: een T-vormige handgreep, een draaimechanisme en een boorpunt. Afhankelijk van de behoefte kunnen verschillende boorpunten worden bevestigd, van fijne naaldpunten voor precisiewerk tot grotere punten voor steviger materiaal. Het grote voordeel van een handboor is de directe feedback. Je voelt elke weerstand en kunt zo de druk en snelheid nauwkeurig aanpassen. En wist je dat de oudste handboren dateren van duizenden jaren voor Christus? Deze vroege versies werden vooral gebruikt voor het maken van vuur en het boren van eenvoudige gaten in hout of been.

Het juiste gebruik van de handboor

Werken met een handboor vereist geduld en techniek. Begin met het kiezen van het juiste boorpunt voor je materiaal en klus. Plaats de boor op het gewenste startpunt en draai de handgreep met een constante snelheid. Voor het beste resultaat houd je de boor loodrecht op het werkoppervlak. Door de directe controle kun je eenvoudig bijstellen als je merkt dat de boor wegglijdt of vastloopt. Voor fijn werk of werk waarbij precisie essentieel is, is de handboor vaak de voorkeurstool van professionals.

Waarom jouw handboor kopen bij Fixami?

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve handboor, is Fixami de place to be. Niet alleen hebben we een groot online assortiment van de beste handboren, maar je profiteert ook van onze snelle levering. Zo kun je snel aan de slag met je nieuwe aankoop. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. En dankzij onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je de beste deal krijgt. Kies voor kwaliteit, service en een ruime keuze – kies voor Fixami.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is