Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Perstang

De perstang, een gespecialiseerd stuk gereedschap dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar onmisbaar is in vele vakgebieden. Of je nu werkt in de elektronica, loodgieterij, of een andere technische branche, de kans is groot dat je dit handige gereedschap regelmatig nodig hebt. Een perstang is ontworpen om bepaalde materialen te vervormen, vast te klemmen of aan elkaar te persen, en het is een echt precisie-instrument. Laten we dieper ingaan op dit fascinerende gereedschap!

Wat maakt een perstang zo speciaal? Kenmerken en eigenschappen

Perstangen komen in verschillende vormen en maten, elk ontworpen voor specifieke toepassingen. Zo zijn er kabelschoentangen, knelkoppelingstangen, en pijppenstangen om er maar een paar te noemen. Afhankelijk van het model, kunnen perstangen worden voorzien van verwisselbare koppen voor verschillende taken. Sommige zijn zelfs uitgerust met een mechanisme dat een constante druk levert, wat helpt bij het bereiken van perfecte resultaten elke keer. En wist je dat de eerste perstang dateert uit de 19e eeuw? Sindsdien is dit handige hulpmiddel voortdurend geëvolueerd tot het hoogwaardige instrument dat het vandaag is.

Hoe gebruik je een perstang? Tips voor de juiste toepassing

Het gebruik van een perstang vereist nauwkeurigheid en aandacht voor detail. Eerst en vooral, zorg ervoor dat je de juiste tang voor de klus hebt. Een kabelschoentang is bijvoorbeeld ideaal voor het werken met elektrische verbindingen, terwijl een knelkoppelingstang perfect is voor loodgieterswerk. Volg altijd de instructies van de fabrikant en oefen eerst op een stuk afvalmateriaal om de juiste techniek te krijgen. En vergeet niet, veiligheid eerst! Draag altijd de juiste beschermingsmiddelen zoals handschoenen of een veiligheidsbril indien nodig.

Waarom kiezen voor Fixami? Jouw partner in perstangen

Zoek je de perfecte perstang voor jouw volgende klus? Bij Fixami hebben we een groot online assortiment van perstangen van topmerken. Onze scherpe online prijzen betekenen dat je altijd een fantastische deal krijgt. En het wordt nog beter! Dankzij onze eigen voorraad zijn veel van onze perstangen direct leverbaar, dus je hoeft nooit lang te wachten om aan de slag te gaan. Bij Fixami begrijpen we dat de juiste gereedschappen een klus kunnen maken of breken. Daarom staan we klaar met persoonlijk advies en top service om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste keuze maakt. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit!

Categorie

  1 artikel

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is