usp1
usp2
usp3

NL

FR

5 gereedschapscadeaus voor Vaderdag

Het is binnenkort Vaderdag! Is jouw vader helemaal weg van gereedschap of juist een beginnende klusser? Verras hem dan met passend gereedschap voor Vaderdag. Bekijk hieronder de Top 5 Vaderdagcadeaus die we voor je geselecteerd hebben.

1. Accu schroefboormachine

Een accu schroefboormachine is zeer geschikt voor allround boor- en schroefwerkzaamheden. Iedere vader kan hiermee uit de voeten! Op onze website vind je uitleg van de verschillende kenmerken van schroefboormachines, zodat je weet waar je op moet letten om de juiste keuze te maken.

2. Gereedschapset

Ben je op zoek naar een compleet cadeau? Dan kun je kiezen voor een gereedschapset. Hier zitten vaak verschillende doppensleutels, schroevendraaiers en tangen in, waarmee verschillende klussen geklaard kunnen worden.

3. Bitset

Bits zijn opzetstukjes die passen op een boor-/schroefmachine. Deze bitjes bestaan in allerlei soorten en maten, dit is ook de reden dat ze vaak geleverd worden in bitsets. Bij ons heb je de keuze uit diverse merken, zoals Makita, Milwaukee en DeWALT bitsets!

4. Grasmaaier

Heeft jouw vader gras in de tuin? Kijk dan eens naar een grasmaaier. Wie weet is die van jouw vader wel aan vervanging toe! We verkopen zowel handgrasmaaiers voor de kleinere oppervlaktes als elektrische grasmaaiers voor de grotere tuin.

5. Hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is gemaakt om met een flinke kracht verschillende materialen, zoals hout, metaal, steen, beton en sterk kunststof schoon te spuiten. Ideaal om de tuintegels of tuinmeubels mee schoon te maken. Er zijn zelfs modellen verkrijgbaar die uitermate geschikt zijn om een vervoersmiddel mee schoon te krijgen. Al met al een multifunctioneel apparaat waar je vader nog veel plezier aan gaat beleven!

Geen geschikt cadeau gevonden? Neem een kijkje op onze website voor een uitgebreidere selectie Vaderdag cadeaus.

5 Gereedschapscadeaus voor Vaderdag