usp1
usp2
usp3

NL

FR

Makita DHR242ZJW LXT 18V Li-Ion SDS-Plus accu combihamer body met stofafzuiging in Mbox - 2J - koolborstelloos

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Makita DHR242ZJW LXT 18V Li-Ion SDS-Plus accu combihamer body met stofafzuiging in Mbox - 2J - koolborstelloos-image

Uitvoering

adviesprijs
385,00
319,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Makita DHR242ZJW Accu combihamer: Kracht ontmoet Innovatie
   Duik in de wereld van efficiëntie met de Makita DHR242ZJW LXT 18V Li-Ion SDS-Plus accu combihamer. Dit pareltje uit het arsenaal van Makita is jouw go-to tool wanneer kracht en precisie de boventoon voeren in jouw klussen. De schuifaccu-aansluiting en Li-Ion batterijtechnologie verzekeren een langdurige en stabiele stroomtoevoer, zodat je ononderbroken kan werken aan jouw projecten. Dankzij het 18-volt platform en de koolborstelloze motor geniet je van een krachtige, maar toch fluisterstille werking. Of je nu door hout, metaal of beton moet: met een boorcapaciteit van respectievelijk 26 milimeter en 13 milimeter zet dit apparaat je nooit in de kou. En met een imposante 4700 slagen per minuut, gecombineerd met 2J slagkracht, wordt zelfs de meest uitdagende klus een fluitje van een cent. De SDS-Plus aansluiting maakt het mogelijk om snel en makkelijk van boor te wisselen, terwijl de elektrische rem een veilige werkomgeving waarborgt. Uiteraard is comfort ook gedekt: de softgrip zorgt voor een aangename houvast, zelfs tijdens de langdurige klussen. Dit alles, slim verpakt in een handige Mbox voor maximale mobiliteit en opslaggemak!

   Veiligheid en duurzaamheid in het vizier
   Makita zet met de DHR242ZJW niet alleen in op kracht en veelzijdigheid, maar ook op jouw veiligheid en de duurzaamheid van het apparaat. De ingebouwde stofafzuiging zorgt ervoor dat je kunt werken zonder de gezondheidsrisico’s van rondvliegend stof, wat de tool meteen ook een stuk duurzamer maakt door minder slijtage aan de interne componenten. De koolborstelloze motor is een toonbeeld van efficiëntie, met minder wrijving en dus minder warmteontwikkeling tijdens de werkzaamheden. Dit resulteert in een langere levensduur van de motor en bijgevolg van je combihamer. Voeg hier een variabel toerental aan toe voor een optimale controle over de machine, en het is duidelijk dat Makita met deze tool streeft naar een perfect evenwicht tussen kracht, precisie en veiligheid. Of het nu gaat om het besparen van tijd, het verlengen van de levensduur van je gereedschap, of jouw eigen gezondheid: de Makita DHR242ZJW heeft aan alles gedacht.

   Snelle levering en scherpe prijzen, just for you
   Kiezen voor de Makita DHR242ZJW via onze webshop betekent niet alleen dat je een topklasse gereedschap in huis haalt, maar ook dat je voor een shoppingervaring kiest die net zo indrukwekkend is. Met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten op je nieuwste aanwinst. Voor jou betekent dit meer tijd achter de werkbank en minder tijd wachtend bij de voordeur. Daarnaast nemen onze scherpe prijzen de pijn uit de investering, zodat je je volop kunt richten op de kwaliteit van je werk zonder diep in de buidel te hoeven tasten. En natuurlijk staan onze vriendelijke medewerkers altijd voor je klaar met advies en ondersteuning, zodat je met vol vertrouwen aan elk project kunt beginnen. Bij ons gaan uitstekende producten hand in hand met een service die net zo duurzaam en betrouwbaar is als jouw nieuwe Makita DHR242ZJW accu combihamer. Start jouw volgende project met de zekerheid die alleen een slimme keuze je kan bieden.

   Accu aansluiting

   Schuifaccu

   Accu platform

   LXT

   Verlengde garantie

   Ja

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Boorcapaciteit hout

   26 mm

   Variabel toerental

   Ja

   Aantal slagen

   4700 rpm

   Aansluiting

   SDS-Plus

   Slagkracht

   2 J

   Type boorkop

   SDS-Plus

   Maximaal geluidsniveau

   Normaal - 60 of meer dB

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Softgrip

   Ja

   Toerental onbelast

   950 rpm

   Werkt op

   Accu

   Boorcapaciteit metaal

   13 mm

   Koolborstelloos

   Ja

   Voltage

   18

   Elektrische rem

   Ja

   EAN

   0088381876100

   Artikelnummer

   251796

   1x Mbox
   1x Stofzuiger DX06
   1x Diepteaanslag

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster