usp1
usp2
usp3

NL

FR

Zwaluw Den Braven 210054 Profstop Universal Stoppasta - Naturel - 6000gr

Zwaluw Den Braven 210054 Profstop Universal Stoppasta - Naturel - 6000gr

Uitvoering

23,29

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Let op! Afbeelding kan afwijken van daadwerkelijk product!

  LET OP: De doorhardingstijd kan oplopen van enkele maanden tot een jaar. Voor toepassing waar snel overschilderd dient te worden adviseren wij Zwaluw Monustop. Zwaluw Profstop Universeel 1kg Naturel


   PROFSTOP UNIVERSAL is een hoogwaardige, overschilderbare stopverf op basis van lijnzaadolie, synthetische harsen en vulmiddelen, ontworpen voor veelzijdig gebruik.

   Met voordelen zoals geschiktheid voor hout, stalen en betonnen kozijnen en overschilderbaarheid biedt Zwaluw Profstop Universal een betrouwbare oplossing.

   Zwaluw Profstop Universal is specifiek ontwikkeld voor het afdichten en aanstoppen van enkel glas tot 0,6m2 in houten, stalen en betonnen kozijnen. Het is belangrijk op te merken dat de doorhardingstijd kan variëren van enkele maanden tot een jaar. In situaties waar snelle overschildering vereist is, wordt Zwaluw Monustop aanbevolen.

   Wat betreft kenmerken heeft PROFSTOP UNIVERSAL een houdbaarheid van tot 12 maanden na de productiedatum, mits bewaard op een droge plaats tussen +5°C en +25°C in de originele, ongeopende verpakking. Dit maakt het een duurzame keuze voor het afdichten van glas in verschillende kozijntypes.

   Vlampunt

   100 °C

   Kleurnaam

   Naturel

   Volume (product)

   6000 ml

   Toepassing op

   Universeel

   EAN

   8711595104609

   Signaalwoord

   Geen

   Waarschuwingen (P-zinnen)

   Geen

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.