usp1
usp2
usp3

NL

FR

Zwaluw Den Braven 11301100 Fix-O-Chem Spuitanker - Grijs - 280ml

Zwaluw Den Braven 11301100 Fix-O-Chem Spuitanker - Grijs - 280ml
13,99

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Fix-O-Chem (Styrene Free) biedt een snelle en betrouwbare oplossing als 2-componenten styreenvrije pasta voor chemische verankering. Deze chemische anker op basis van styreenvrije polyesterharsen is ontworpen voor de snelle verankering van dynamisch belaste constructies, bouwelementen, technische apparatuur of steigers.

   Met voordelen zoals snelle verwerking, uitharding en een zeer sterk eindresultaat, is Fix-O-Chem geschikt voor zowel massieve als holle ondergronden. Het product komt in een handige 2-componenten koker, wat zorgt voor gebruiksgemak en efficiëntie. Het is geschikt voor draadeinden van M8 tot M24 en kan worden toegepast in een temperatuurbereik van -10°C tot +40°C, waardoor het veelzijdig inzetbaar is.

   Fix-O-Chem is ideaal voor het verankeren van draadeinden en schroeven in verschillende ondergronden zoals beton, cellenbeton, metselwerk en holle stenen. Het kan ook worden gebruikt als synthetisch reparatiecement voor beton.

   Met een houdbaarheid tot 18 maanden na productiedatum, op voorwaarde dat het wordt bewaard tussen +5°C en +25°C in de originele verpakking op een droge plaats, is Fix-O-Chem (Styrene Free) een betrouwbare keuze voor chemische verankering met snelheid en duurzaamheid. Vertrouw op dit product voor een spanningsvrije montage, zelfs in dynamisch belaste situaties.

   EAN

   8711595081115

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.