usp1
usp2
usp3

NL

FR

Zwaluw Den Braven 10797100 Montagefix-PU Montagelijm - Beige - 310ml

Zwaluw Den Braven 10797100 Montagefix-PU Montagelijm - Beige - 310ml
8,99

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Let op! Afbeelding kan afwijken van daadwerkelijk product!

   Maak kennis met Zwaluw Montagefix-PU, de 1-component krachtige polyurethaan montagelijm die jouw projecten naar nieuwe hoogten tilt. Deze oplosmiddelvrije lijm is speciaal ontworpen met een pasteuze (thixotrope) structuur, waardoor hij perfect geschikt is voor verticale toepassingen. De unieke formule reageert met vocht uit de ondergrond en de omgeving, wat resulteert in een krachtige, duurzame en waterbestendige verbinding.

   Met indrukwekkende voordelen, zoals een sterke hechting op lichtvochtige ondergronden en de mogelijkheid om verticaal te werken, biedt Zwaluw Montagefix-PU veelzijdige oplossingen. Of je nu hout, metaal, steen, kunststof of isolatiemateriaal zoals PU-schuim, PS-schuim, steenwol en glaswol wilt verlijmen, deze montagelijm staat voor je klaar.

   Met een houdbaarheid tot 12 maanden na productiedatum, mits bewaard tussen +5°C en +25°C in de originele verpakking op een droge plaats, is Zwaluw Montagefix-PU de betrouwbare keuze voor al je montageprojecten. Maak elke verbinding solide en duurzaam met deze hoogwaardige polyurethaan montagelijm.

   Vlampunt

   Geen

   Volume (product)

   310 ml

   EAN

   8711595038096

   Signaalwoord

   Geen

   Waarschuwingen (P-zinnen)

   Geen

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.