Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Sappie

Een sappie is een speciaal stuk gereedschap dat je vooral tegenkomt in de bosbouw en bij het kappen en verwerken van hout. Het combineert een scherpe haak met een stevige hendel, waardoor het ideaal is voor het vastpakken, draaien en manoeuvreren van houtblokken. Of je nu een professional bent in de bosbouw of een doe-het-zelver die graag met hout werkt, een sappie kan een waardevolle aanvulling zijn op je gereedschapskist. Lees verder om te ontdekken wat een sappie zo uniek maakt en hoe je er het beste gebruik van kunt maken.

De sappie onder de loep: wat maakt het zo speciaal?

Een sappie is meer dan een simpel stuk gereedschap; het is een combinatie van kracht en finesse. De scherpe haak aan het einde is perfect voor het grijpen en vasthouden van houtblokken, terwijl de lange steel je de hefboomwerking geeft die je nodig hebt om ze te draaien en te verplaatsen. Afhankelijk van het werk dat je doet, kun je kiezen uit sappies met verschillende lengtes en haakvormen. Sommige hebben zelfs een rubberen of ergonomische handgreep voor extra comfort. Wist je trouwens dat de naam 'sappie' is afgeleid van het Franse woord 'sapin', wat spar betekent? Dit verwijst naar het oorspronkelijke gebruik van het gereedschap in de sparrenbossen.

Je sappie in actie: tips en trucs voor het juiste gebruik

Een sappie is eenvoudig in gebruik, maar er zijn enkele tips die het werken ermee efficiënter en veiliger kunnen maken. Gebruik de haak om houtblokken vast te grijpen en gebruik je andere hand aan de hendel voor controle. Door de sappie als een hefboom te gebruiken, kun je houtblokken draaien en verplaatsen zonder ze met je handen aan te raken, waardoor het risico op blessures wordt verkleind. Het is ook belangrijk om de haak scherp te houden voor de beste prestaties. Of je nu houtblokken klooft, boomstammen verplaatst of hout sorteert, een sappie is je beste vriend in het bos.

Kies je sappie bij Fixami en profiteer van de voordelen

Ben je op zoek naar een sappie die bij je past? Bij Fixami vind je een groot online assortiment dat zeker aan je behoeften zal voldoen. Onze scherpe online prijzen zorgen ervoor dat je de beste deal krijgt zonder in te boeten aan kwaliteit. En met onze snelle levering, kun je je nieuwe sappie in no-time in gebruik nemen. Onze top service staat altijd klaar om je te voorzien van persoonlijk advies, zodat je de sappie vindt die perfect aansluit bij jouw werkzaamheden. Kies Fixami voor je volgende aankoop en ervaar de voordelen zelf!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is