Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Zwenkwielen

Vrijwel iedereen heeft wel eens iets op wielen verplaatst, maar niet elk wiel is hetzelfde. Zwenkwielen, in het bijzonder, zijn de stille helden achter de schermen die ervoor zorgen dat zware objecten soepel bewegen. Deze handige kleine wielen hebben een draaibare bevestiging, waardoor je voorwerpen eenvoudig in elke richting kunt verplaatsen.

De dynamiek van draaiende wielen

Zwenkwielen zijn uniek ontworpen voor maximale wendbaarheid. Ze zijn bevestigd aan een draaiende basis, wat betekent dat ze 360 graden kunnen draaien. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen waarbij je voorwerpen in verschillende richtingen moet verplaatsen, zoals winkelwagentjes, kantoormeubilair en werktafels. Afhankelijk van het gebruik zijn er zwenkwielen beschikbaar in verschillende materialen zoals rubber, polyurethaan en metaal. Het is belangrijk om het juiste wielmateriaal te kiezen op basis van de ondergrond waarop je het gaat gebruiken. Sommige mensen zouden verrast zijn te weten dat het concept van het zwenkwiel al eeuwen oud is en oorspronkelijk werd gebruikt in grote schepen om kanonnen gemakkelijk te verplaatsen.

Rollen met doel: Toepassingen van zwenkwielen

Van industriële toepassingen tot dagelijkse huishoudelijke taken, zwenkwielen spelen een cruciale rol. In fabrieken worden ze gebruikt om zware machines en uitrusting te verplaatsen, terwijl ze thuis helpen bij het verplaatsen van meubels zonder de vloer te beschadigen. Bij het kiezen van zwenkwielen is het belangrijk om rekening te houden met het draagvermogen. Zorg ervoor dat het totale gewicht van het object dat je wilt verplaatsen binnen de limieten van de wielen valt. Ook is het raadzaam om te kiezen voor zwenkwielen met remmen als je wilt dat het object op zijn plaats blijft staan.

Jouw keuze voor zwenkwielen bij Fixami

Waarom zou je voor Fixami kiezen voor je zwenkwielen? Ten eerste bieden wij een groot online assortiment van zwenkwielen van topkwaliteit, geschikt voor elke toepassing. Daarnaast garanderen wij de scherpe online prijzen, waardoor je altijd waar voor je geld krijgt. Dankzij onze eigen voorraad zijn de producten die je nodig hebt vaak direct leverbaar, waardoor je niet lang hoeft te wachten. Mocht je vragen hebben over welk type zwenkwiel het beste bij je past, ons deskundig team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en top service.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is