Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Verpakkingsmateriaal

Of je nu een professional bent in de bouw, een klusser thuis, of een eigen bedrijf runt, verpakkingsmateriaal speelt een essentiële rol in jouw dagelijkse werkzaamheden. Het zorgt ervoor dat je producten, materialen en gereedschappen veilig en efficiënt vervoerd kunnen worden. Maar wat is er zo speciaal aan verpakkingsmateriaal, en hoe kies je het juiste voor jouw klus?

De ins en outs van verpakkingsmateriaal

Verpakkingsmateriaal is er in allerlei soorten en maten. Van bubbeltjesplastic dat je producten beschermt tegen stoten tot stevige kartonnen dozen die zware voorwerpen aankunnen. Het juiste verpakkingsmateriaal kiezen hangt af van wat je wilt vervoeren. Heb je iets fragiels? Dan wil je wellicht iets met extra bescherming. Voor zwaardere voorwerpen is een stevige constructie belangrijk. En wist je dat in de logistieke wereld, ongeveer 20% van alle schadeclaims te wijten is aan ontoereikend verpakkingsmateriaal? Een goede reden dus om niet zomaar het eerste de beste materiaal te kiezen!

Tips voor het gebruik van verpakkingsmateriaal

Bij het gebruiken van verpakkingsmateriaal is het belangrijk om te kijken naar de specifieke behoeften van jouw product. Zorg dat je verpakking niet te ruim is, want dan kan het product gaan schuiven en beschadigen. Ook niet te strak, want dan loop je het risico op scheuren. Gebruik beschermende materialen zoals bubbeltjesplastic of schuim bij kwetsbare items. En denk ook aan het milieu: hergebruik waar mogelijk en kies voor duurzaam geproduceerde materialen.

Waarom kiezen voor Fixami?

Bij Fixami weten we hoe essentieel het juiste verpakkingsmateriaal is voor jouw project. Daarom hebben we niet alleen een groot online assortiment waaruit je kunt kiezen, maar bieden we ook onze producten aan tegen scherpe online prijzen. Je profiteert bij ons niet alleen van kwaliteit, maar ook van waar voor je geld. En mocht je twijfelen over de beste keuze? Onze experts staan klaar met persoonlijk advies. Kiezen voor Fixami betekent kiezen voor top service!

0 artikelen

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is