Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Meubelroller

Als je ooit hebt geprobeerd om zware meubels te verplaatsen, weet je hoeveel moeite dat kan kosten. Maar wat als er een hulpmiddel was dat deze taak veel gemakkelijker kon maken? Maak kennis met de meubelroller - jouw onmisbare partner voor elke verhuizing of herinrichting.

Meubelroller: niet zomaar een stuk gereedschap

De meubelroller, soms ook wel 'meubeldolly' genoemd, is speciaal ontworpen om zware lasten te verplaatsen. Met zijn stevige constructie en soepel draaiende wielen zorgt hij ervoor dat zware meubels zonder veel moeite verplaatst kunnen worden. De meeste meubelrollers zijn uitgerust met een antislip-platform om ervoor te zorgen dat objecten veilig blijven tijdens het verplaatsen. Maar wist je ook dat vóór de uitvinding van de meubelroller, mensen zware objecten verplaatsten met behulp van boomstammen en grote stenen? Gelukkig zijn de tijden veranderd en maken we nu gebruik van dit ingenieuze hulpmiddel.

Optimaal gebruik van jouw meubelroller

Hoewel de meubelroller eenvoudig te gebruiken is, zijn er enkele tips die het proces nog soepeler kunnen maken. Zorg er altijd voor dat het object dat je wilt verplaatsen, centraal op de roller staat. Dit zorgt voor stabiliteit. Als je een bijzonder zwaar object verplaatst, vraag dan een tweede persoon om te helpen tillen en sturen. Rol altijd voorzichtig en vermijd plotselinge bewegingen, vooral wanneer je over drempels of oneffen oppervlakken gaat.

Waarom jouw meubelroller kopen bij Fixami?

Met een groot online assortiment van kwalitatieve meubelrollers vind je bij Fixami altijd wat je zoekt. En dankzij onze snelle levering heb je jouw nieuwe aanwinst in een handomdraai in huis. Maar dat is niet alles. Bij ons profiteer je niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van persoonlijk advies en top service. Kortom, voor alles wat je nodig hebt op het gebied van gereedschap, is Fixami jouw go-to adres!

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is