usp1
usp2
usp3

NL

FR

Stanley XTHT0-42495 FatMax Pro Box Torpedo Waterpas - 228mm

Stanley XTHT0-42495 FatMax Pro Box Torpedo Waterpas - 228mm
32,69

Verwachte leverdatum

08-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de precisie van de Stanley XTHT0-42495 Waterpas
   Ben je toe aan een waterpas die zowel robuust als nauwkeurig is? Zoek niet verder dan de Stanley XTHT0-42495 FatMax Pro Box Torpedo Waterpas. Met een lengte van 228 millimeter en een nauwkeurigheid van 0,5mm/m is dit stukje gereedschap klaar voor elke klus die een nauwkeurige meting vraagt. Deze waterpas onderscheidt zich door zijn drie libellen: twee vaste en een 360° draaibare, die flexibel meten in elke situatie mogelijk maakt. Voor de professionals of doe-het-zelvers die werken met stalen constructies of op steigers, biedt de magnetische basis een helpende hand door de waterpas stevig op zijn plek te houden. Bovendien, dankzij de No-Mar rubberen eindkappen wordt de waterpas beschermd tegen schokken, wat de levensduur verlengt. Daarnaast draagt de behuizing van geëxtrudeerd aluminium bij aan zowel de stevigheid als het lage gewicht van de waterpas, wat jouw werk een stuk comfortabeler maakt.

   Kamerdossier: veilig en betrouwbaar meten
   De Stanley XTHT0-42495 FatMax Pro Box Torpedo Waterpas is niet alleen een toonbeeld van meetprecisie, maar ook van veiligheid en duurzaamheid. De extra grote middenlibel zorgt ervoor dat je de metingen eenvoudig en nauwkeurig kunt aflezen, wat de kans op meetfouten aanzienlijk verkleint. Of je nu binnen of buiten aan het werk bent, deze waterpas staat garant voor betrouwbare metingen. De combinatie van de magnetische basis en de schokbestendige No-Mar rubberen eindkappen maakt deze waterpas uitermate geschikt voor gebruik in veeleisende werkomgevingen. De behuizing uit geëxtrudeerd aluminium draagt verder bij aan de duurzaamheid door haar robuuste kwaliteit, terwijl het lichte gewicht ervoor zorgt dat je zonder vermoeidheid door kunt werken.

   Waarom juist nu kiezen voor onze webshop?
   Wanneer je kiest voor de aanschaf van de Stanley XTHT0-42495 FatMax Pro Box Torpedo Waterpas via onze webshop, profiteer je niet alleen van een hoogwaardige tool die je klussen naar een hoger niveau tilt, maar ook van de bijkomende voordelen die onze service te bieden heeft. Met onze snelle levering is dit onmisbare gereedschap binnen no time onderdeel van jouw uitrusting. Bovendien, dankzij ons groot assortiment vind je bij ons niet alleen deze waterpas, maar ook alle andere gereedschappen die je nodig hebt voor jouw projecten - en dat alles tegen scherpe prijzen. Bij ons staat een vriendelijke service centraal; wij staan altijd klaar om je te helpen met advies of beantwoorden van je vragen. Maak dus de slimme keuze en schaf deze essentiële tool vandaag nog aan!

   Digitaal display

   Nee

   Lengte waterpas

   228 mm

   Magnetisch

   Ja

   Aantal libellen

   3

   EAN

   3253560424954

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.