usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola REDM 60 digital digitale waterpas Bluetooth - 600 mm

Sola REDM 60 digital digitale waterpas Bluetooth - 600 mm-image
Sola REDM 60 digital digitale waterpas Bluetooth - 600 mm-image
Sola REDM 60 digital digitale waterpas Bluetooth - 600 mm-image
Sola REDM 60 digital digitale waterpas Bluetooth - 600 mm-image
Sola REDM 60 digital digitale waterpas Bluetooth - 600 mm-image
300,59

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Sola 1735801 Waterpas - de topper onder de digitale meetinstrumenten
   In deze moderne tijd waar precisie key is, komt de Sola REDM 60 Digital als geroepen. Dit niet zomaar een waterpas; het is jouw digitale rechterhand voor het meten van hellingen, afschot en hoeken. Uitgerust met een geavanceerde elektronische hellingmodule en een Bluetooth interface biedt het apparaat gebruiksgemak en nauwkeurigheid in één. Verlichte display? Check. Akoestische signalen voor de blinde meetmomenten? Dubbel check. En de icing on the cake: een app die real-time metingen naar je mobiel stuurt, voor een meetervaring die zo 2024 is. Met zijn meetlengte van 600 mm en magnetische superkrachten is deze waterpas klaar voor elk project, professioneel of hobbyist. Met de Sola REDM 60 Digital heb je precisie, technologie en gemak binnen handbereik.

   Een veilige haven voor je meetwerk
   Veiligheid en duurzaamheid zijn geen toeval, het is de standaard bij het gebruik van de Sola REDM 60 Digital. Deze digitale waterpas is niet alleen een precisieinstrument, maar ook een toonbeeld van betrouwbaarheid. Gemaakt door Sola, een merk dat zijn gewicht in goud waard is als het om meetinstrumenten gaat. Het robuuste design, gekoppeld aan de handige features, zoals de "Hold"-functie voor het vastleggen van meetwaarden, en een continu verlicht display, garanderen langdurig en veilig gebruik. Of je nu in het volle zonlicht staat of de late uurtjes meet in een minder verlichte ruimte, deze waterpas laat je nooit in de steek. En dankzij de handige Bluetooth functie en app, houd je alles veilig en overzichtelijk bij de hand, zonder het risico te lopen op meetfouten.

   Jouw winst bij elke aankoop
   Waarom zou je jouw Sola REDM 60 Digital bij onze webwinkel kopen? Laat ons je vertellen. Ten eerste, onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Geen projectvertraging meer, jouw efficiëntie staat bij ons voorop. Ten tweede, we zijn niet van de kleine lettertjes; wat je ziet is wat je krijgt. Scherpe prijzen zonder verrassingen achteraf. Plus, onze vriendelijke service staat altijd klaar met een professioneel advies, zodat je zeker weet dat je het juiste gereedschap voor jouw klus in handen hebt. Maak van elke klus een succes met de Sola REDM 60 Digital digitale waterpas, en ervaar zelf het gemak en de precisie die onze webshop je biedt.

   Meetlengte

   60 cm

   Bluetooth

   Ja

   Lengte waterpas

   600 mm

   Aantal libellen

   2

   Digitaal display

   Ja

   Video

   https://youtu.be/2JVsjRb0lKQ

   Magnetisch

   Ja

   EAN

   9002719039969

   Artikelnummer

   315174

   1x Sola REDM 60 digital digitale waterpas

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.