Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Thermokleding

Als professional ben je vaak blootgesteld aan wisselende weersomstandigheden. Of je nu buiten werkt in de koude wintermaanden of binnen in koele ruimtes, thermokleding kan het verschil maken tussen comfortabel werken en je de hele dag koud voelen. Het biedt niet alleen warmte, maar draagt ook bij aan je algehele welzijn en productiviteit tijdens het werk.

Warme technologie voor koude dagen

Thermokleding is niet zomaar een extra laagje stof. Het is speciaal ontworpen om je lichaamswarmte vast te houden en tegelijkertijd vocht af te voeren. Dit gebeurt door de unieke weeftechnieken en materialen die worden gebruikt. Er zijn verschillende soorten thermokleding, van dunne onderlagen tot dikkere shirts en broeken voor extreem koude omstandigheden. Een fascinerend aspect van thermokleding is dat, hoewel het ontworpen is om warmte vast te houden, het ook ademend is, waardoor je niet oververhit raakt tijdens intensieve werkzaamheden.

Thermokleding toepassen in je werkroutine

Het kiezen van de juiste thermokleding hangt af van je specifieke behoeften. Voor lichte kou en activiteiten binnenshuis kan een dunnere laag voldoende zijn. Maar als je buiten werkt bij vrieskou, wil je wellicht investeren in dikkere lagen en misschien zelfs meerdere lagen thermokleding over elkaar dragen. Het is essentieel om aandacht te besteden aan de pasvorm: thermokleding moet nauwsluitend zijn, maar je moet je nog wel comfortabel kunnen bewegen. En vergeet niet dat thermokleding ook gewassen moet worden, maar altijd met zorg en volgens de aanwijzingen, zodat de thermische eigenschappen behouden blijven.

Waarom kiezen voor thermokleding van Fixami?

Bij Fixami begrijpen we hoe belangrijk het is om warm en comfortabel te blijven tijdens je werk. Daarom bieden we een groot online assortiment aan kwalitatieve thermokleding die past bij elke klus en elke professional. En het mooiste is dat je dankzij onze scherpe online prijzen altijd waar voor je geld krijgt. Met een eigen voorraad is veel van onze thermokleding direct leverbaar. Mocht je nog twijfelen over welk type thermokleding het beste bij jouw werkomstandigheden past, dan staan onze specialisten voor je klaar met persoonlijk advies. Bij ons profiteer je niet alleen van topkwaliteit producten, maar ook van top service!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is