Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Overige pbm

Persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) zijn cruciaal voor iedere professional. Ze zorgen voor je veiligheid en gezondheid tijdens het werk. Maar naast de standaard helmen, handschoenen en brillen, zijn er nog tal van andere pbm-producten die net zo belangrijk kunnen zijn voor specifieke klussen. Deze 'overige pbm' verdienen net zo veel aandacht als de meer bekende varianten.

Overige pbm: de stille helden van de werkvloer

Overige pbm kunnen variëren van gehoorbescherming en ademhalingsmaskers tot beschermende kleding en veiligheidsschoenen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn specifiek ontworpen voor bepaalde risico's en werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan antistatische kleding voor elektriciens of snijbestendige handschoenen voor mensen die met scherpe objecten werken. Deze producten zorgen ervoor dat je elke klus veilig en efficiënt kunt uitvoeren. En wist je dat het eerste geregistreerde gebruik van pbm dateert van de Romeinse tijd, waar soldaten schilden en helmen gebruikten als bescherming in de strijd?

Optimaal gebruik van je overige pbm

Elk type overige pbm heeft zijn eigen specifieke gebruiksaanwijzing. Het is essentieel om deze te kennen en te volgen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je gehoorbescherming goed past en geen geluid doorlaat. Check regelmatig of je ademhalingsmasker nog goed aansluit en of de filters nog effectief zijn. En vervang beschermende kleding zodra deze slijtage vertoont. Een correct gebruik en regelmatige controle verlengen niet alleen de levensduur van je pbm, maar zorgen ook voor een optimale bescherming.

Fixami: jouw adres voor alle pbm

Op zoek naar kwalitatieve overige pbm? Fixami biedt je een groot online assortiment om uit te kiezen. Of je nu behoefte hebt aan nieuwe veiligheidsschoenen of een specifiek type ademhalingsmasker, wij hebben het voor je. En dankzij onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten. We begrijpen het belang van kwalitatieve pbm en zorgen ervoor dat je altijd kunt rekenen op de beste producten en service. Bescherm jezelf op de best mogelijke manier en kies voor Fixami!

27 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is