usp1
usp2
usp3

NL

FR

Oxxa 51-850 X-Grip-Thermo Werkhandschoenen - 11/XXL- omgevingen tot -30°C

Oxxa 51-850 X-Grip-Thermo Werkhandschoenen - 11/XXL- omgevingen tot -30°C
5,99
5,79

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Warm aan de slag met Oxxa X-Grip-Thermo Werkhandschoenen

   Wanneer je werkzaamheden verricht in koude omgevingen, weet je hoe belangrijk het is om goede bescherming voor je handen te hebben. De Oxxa X-Grip-Thermo Werkhandschoenen zijn speciaal ontworpen om je handen warm en comfortabel te houden, zelfs tot temperaturen van -30°C. Deze handschoenen behoren tot de thermische categorie binnen de werkhandschoenenfamilie, waardoor ze ideaal zijn voor werk in koude omstandigheden.

   Deze handschoenen zijn uitgevoerd in een opvallende oranje kleur met grijze accenten, wat niet alleen zorgt voor goede zichtbaarheid, maar ook een stijlvolle uitstraling geeft. De fabrikant Oxxa heeft met model 51-850 een paar stevige werkhandschoenen op de markt gebracht die niet alleen thermisch isoleren, maar ook een goede grip bieden. Deze handschoenen zijn beschikbaar in maat 11/XXL, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met grotere handen.

   Of je nu buiten aan het werk bent in de bouw, in gekoelde ruimtes of tijdens winterse omstandigheden, de Oxxa 51-850 X-Grip-Thermo Werkhandschoenen zijn jouw betrouwbare partner voor warme en beschermde handen. Zo kun je je concentreren op het werk dat gedaan moet worden, zonder afgeleid te worden door koude vingers.

   Type handschoen

   Thermisch

   Kleurnaam

   Oranje-Grijs

   Maat

   11/XXL

   EAN

   8718249027529

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.