Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Cadeaukaart

Ben je op zoek naar het perfecte geschenk voor de klusser in je leven, maar weet je niet precies wat je moet kiezen? De cadeaukaart van Fixami is het antwoord op al je gifting dilemma's. Hiermee geef je niet zomaar een geschenk, maar de vrijheid om te kiezen uit duizenden gereedschapsitems, zodat de ontvanger altijd iets krijgt wat hij of zij echt nodig heeft of wenst.

Wat maakt de Fixami cadeaukaart speciaal?

De cadeaukaart van Fixami is meer dan alleen een pasje met een waarde. Het is een deur naar een wereld vol mogelijkheden voor elke doe-het-zelver en professional. De kaart is beschikbaar in verschillende prijsklassen, wat het gemakkelijk maakt om een geschenk te geven dat past bij elk budget. Bovendien is de cadeaukaart stijlvol ontworpen, wat het een genot maakt om te geven én te ontvangen. En voor degenen die zich afvragen over de populariteit van cadeaukaarten; studies hebben aangetoond dat het een van de meest gewenste geschenken is tijdens feestelijke seizoenen!

Gebruik en flexibiliteit van de cadeaukaart

Met de Fixami cadeaukaart heb je toegang tot het gehele online assortiment. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe boormachine, schuurpapier of veiligheidsuitrusting, met deze kaart kan de ontvanger zelf kiezen wat hij of zij nodig heeft. Het gebruik is simpel: voeg de gewenste producten toe aan de winkelwagen en gebruik de code op de cadeaukaart bij het afrekenen. En het beste? Als je niet het volledige bedrag in één keer besteedt, blijft het resterende saldo gewoon op de kaart staan voor een volgende keer.

Waarom de cadeaukaart van Fixami kiezen?

Bij Fixami draait alles om de klant. Daarom zorgen we ervoor dat onze cadeaukaarten worden ondersteund door onze beloften van top service en scherpe online prijzen. Dus, niet alleen krijgt de ontvanger de vrijheid om te kiezen uit een groot assortiment van kwaliteitsgereedschap, maar je kunt er ook zeker van zijn dat ze de beste deal krijgen. En als ze advies nodig hebben over welk gereedschap het beste bij hun behoeften past? Ons team van experts staat altijd klaar om te helpen. Geef de cadeaukaart van Fixami; het geschenk dat blijft geven.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is