Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Reviews 

Bedrijfsreviews 

Fixami is op verschillende onafhankelijke reviewplatforms terug te vinden. Hierop bieden wij onze klanten de mogelijkheid om hun mening te geven over de manier waarop zij de service van ons bedrijf hebben ervaren. Wij stellen de mening van onze klant erg op prijs en vinden het belangrijk dat jij ook van een ander hoort wat je van ons bedrijf kunt verwachten. Onze klanten kunnen reviews achterlaten op verschillende reviewplatformen, waaronder Trusted Shops, ofwel via een uitnodiging van ons, ofwel op eigen initiatief. 

Fixami en haar review partners bieden geen voordelen, speciale voorwaarden, kortingen of andere prikkels voor het afgeven van een positieve beoordeling of het terugnemen van een negatieve beoordeling. Op de website’s van bovengenoemde reviewpartners vind je meer informatie over het beleid van deze reviewpartners m.b.t. het verzamelen en controleren van reviews. 

Product reviews 

Wij vinden de mening van onze klanten belangrijk om te delen zodat jij de juiste keuze kan maken. Hiervoor maken wij gebruik van Trusted Shops. Een willekeurig deel van onze klanten ontvangt na het ontvangen van de bestelling een verzoek tot het indienen van een product review. Voordat de review op onze site geplaatst wordt controleren wij de review, voldoet de review aan een van de volgende voorwaarden dan keuren wij de review af:

  • De review gaat niet over het product;
  • Er staan grote spelfouten in waardoor de review niet duidelijk is;
  • Het is een negatieve review zonder enige toelichting;
  • Er staat persoonlijke informatie in. 

Cijfers worden berekend op basis van de toekenning van sterren. 

Klanten beoordelen op de website van Trusted Shops onze diensten met een cijfer. Dat gebeurt op een 5-puntsschaal met maximaal 5 sterren. Wij zetten deze cijfers op de 5-puntsschaal om in een 10-puntsschaal met maximaal 10 sterren. Aan de hand van het eenvoudige gemiddelde van alle beoordelingscijfers uit het verleden wordt door ons een totaalscore berekend die wij weergeven op onze website.* Klanten kunnen toelichting geven op de beoordeling in hun eigen woorden. 

Trusted Shops vs Fixami 

Zeer goed: 5.00 – 4.50 = 10.00 – 9.00
Goed: 4.49 – 3.50 = 8.99 – 7.00
Bevredigend: 3.49 – 2.50 = 6.99 – 5.00
Voldoende: 2.49 – 1.50 = 4.99 – 3.00
Gebrekkig: 1.49 – 1.00 = 2.99 – 1.00 

 *Op de site van Trusted Shops zelf wordt het gemiddelde cijfer berekend aan de hand van de beoordelingen van de afgelopen 12 maanden. Dit kan afwijken van de totaalscore die wij weergeven van alle reviews. Wij halen de informatie bij Trusted Shops op via een automatische koppeling. Kleine afwijkingen in de weergave van het aantal reviews kan voorkomen. 

Tot ​€2.500 kopersbescherming 

Doordat wij zijn aangesloten bij Trusted Shops, heb je bij al jouw aankopen de extra optie om jouw bestelling kosteloos te laten verzekeren. Je hebt hierdoor altijd tot 30 dagen na aankoop een kopersbescherming tot een bedrag van €2.500. Zo kan je zonder zorgen al jouw aankopen doen bij Fixami. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan eens de website van Trusted Shops. Hier vind je Fixami ook terug.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is