usp1
usp2
usp3

NL

FR

Multizaag MBT78 Multitool zaagblad - HSS titanium - 50 mm

Multizaag MBT78 Multitool zaagblad - HSS titanium - 50 mm-image
11,29

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Multizaag MBT78 Multitool zaagblad - HSS titanium - 50 mm

   Ontdek het Multizaag MBT78 Multitool zaagblad, een ware revolutie op het gebied van zaagbladen, speciaal ontworpen voor de veelzijdige klusser. Dit blad, vervaardigd uit hoogwaardig HSS Titanium, biedt een uitzonderlijke duurzaamheid en zaagsnelheid, waardoor het uitermate geschikt is voor het snijden van staal, koper, aluminium, en zachte metalen. De innovatieve titanium coating zorgt niet alleen voor een langere levensduur, maar ook voor een ongekende scherpte waarmee elk project vlotter verloopt. Met zijn indrukwekkende aansluiting, compatibel met machines van topmerken zoals Makita en DeWALT, toont het zaagblad Multizaag’s toewijding aan kwaliteit en universele inzetbaarheid.

   Veiligheid en efficiëntie voor elke klusser

   Met een invaldiepte van 500 mm en afmetingen die precisiewerk mogelijk maken, is het Multizaag MBT78 Multitool zaagblad ontworpen voor zowel de professionele als de doe-het-zelver. Het zaagblad stelt je in staat om nauwkeurig en veilig te werken, zonder de angst voor snel slijtende snijranden bij contact met harde materialen. Van het aanpakken van gedetailleerde snijwerken tot algemeen zaagwerk, dit zaagblad biedt de ultieme oplossing. De compatibiliteit met een breed scala aan multitools benadrukt de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid, en maakt het een onmisbaar gereedschap voor elke klus.

   Start je projecten met Fixami

   Het Multizaag MBT78 Multitool zaagblad vertegenwoordigt het beste van twee werelden: uitzonderlijke kwaliteit gekoppeld aan veelzijdige inzetbaarheid. Bij Fixami begrijpen we de behoefte aan gereedschap dat niet alleen presteert, maar ook duurzaam is. Daarom selecteren we alleen producten die voldoen aan onze hoge standaarden van vakmanschap en betrouwbaarheid. Met een assortiment dat de beste merken en het nieuwste op gereedschapsgebied omvat, staan we garant voor de topkwaliteit en service die je nodig hebt om je klussen niet alleen uit te voeren, maar ook te perfectioneren. Ontdek het zelf en maak jouw volgende project beter met Fixami.

   Breedte zaagblad

   35 mm

   Lengte zaagbladen

   50

   Aansluiting

   Starlock

   Invaldiepte

   50 mm

   EAN

   7436953492464

   Artikelnummer

   316359

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.