usp1
usp2
usp3

NL

FR

Milwaukee 4932459067 REDSTICK magnetische waterpas - 100cm

Milwaukee 4932459067 REDSTICK magnetische waterpas - 100cm-image
104,19
92,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Milwaukee 4932459067 Waterpas: Jouw Betrouwbare Maat Voor Perfectie
   Als je op zoek bent naar een gereedschap dat niet alleen robuust en betrouwbaar is, maar ook precisie tot op de millimeter garandeert, dan introduceer ik je graag aan de Milwaukee 4932459067 REDSTICK magnetische waterpas - 100cm. Ontworpen om de meest veeleisende klussen aan te kunnen, staat deze waterpas synoniem voor duurzaamheid en precisie. Met een volledig metalen BACKBONE is deze waterpas ontworpen voor de zwaarste werkomstandigheden. De versterkte fiool is volledige beschermd en samen met SHARPSITE fiool technologie biedt het een uitstekende leesbaarheid en is het bestand tegen harde impacts. Comfort is ook gedacht met brede, duurzame handvaten die het transport vergemakkelijken. De nauwkeurig gekartelde oppervlakte zorgt ervoor dat je onder alle werkposities de precisie behoudt, terwijl de hoog-contrast fiool opbouw eenvoudig te reinigen is en optimale leesbaarheid biedt. Schokbestendige, verwijderbare uiteinden beschermen de waterpas en faciliteren werk in krappe ruimtes. Daarnaast voorkomt de uitstekende anti-slip functie ongewenst schuiven. De duurzaamheid wordt verder verzekerd door een metalen gat voor eenvoudig weghangen en natuurlijk, de levenslange garantie. Daarnaast maakt de versterkte "rare earth" magneten de Milwaukee 4932459067 de koning onder de magnetische waterpassen met maximale trekkracht.

   Zorgeloos accuraat met Milwaukee’s toptechnologie
   Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn twee pijlers waarop de Milwaukee 4932459067 REDSTICK magnetische waterpas staat. Elk aspect van dit gereedschap is ontworpen met jouw werkcomfort en de betrouwbaarheid van metingen in gedachten. De schokbestendige uiteinden zorgen ervoor dat je zonder zorgen kan werken in kleine of krappe ruimtes, terwijl de verwijderbare onderdelen het reinigen vergemakkelijken. Een gekarteld oppervlak verzekert niet alleen een foutloze nauwkeurigheid, ongeacht de positie, maar de anti-slip voorkomt ook dat je waterpas ongewenst beweegt tijdens het werk. De levenslange garantie spreekt boekdelen over de betrouwbaarheid en het vertrouwen dat Milwaukee heeft in de duurzaamheid van dit gereedschap. Of je nu een professionele bouwvakker of een enthousiaste doe-het-zelver bent, de Milwaukee 4932459067 waterpas biedt je de zekerheid en precisie die je nodig hebt om elke klus tot een succes te maken.

   Waarom winkelen bij onze webshop het een no-brainer is
   Door te kiezen voor de Milwaukee 4932459067 REDSTICK magnetische waterpas via onze webshop, kies je niet alleen voor een topgereedschap, maar ook voor een winkelervaring die even betrouwbaar en aangenaam is. Wij begrijpen het belang van snelle levering, zeker wanneer je midden in een project zit en snel door wilt. Daarom zetten we alles op alles om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. Naast snelle levering, geniet je ook van ons groot assortiment. Onze webshop biedt alles wat je nodig hebt voor jouw gereedschapskist, zodat je nooit meer misgrijpt. Onze vriendelijke service is de kers op de taart: wij staan altijd voor je klaar om je te helpen met je keuze of om je vragen te beantwoorden. Zo combineert de aankoop van je Milwaukee 4932459067 waterpas bij ons het beste van twee werelden: een absoluut betrouwbare tool en een winkelervaring die erop gericht is jou helemaal tevreden te stellen.

   Meetlengte

   100 cm

   Digitaal display

   Nee

   Lengte waterpas

   1000 mm

   Magnetisch

   Ja

   EAN

   4002395280384

   Artikelnummer

   251413

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.